Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281305
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μετα τις βελτιωτικες "προσθηκες" και "μετατροπες" που ειχε κανει η Ρομινα ειχα ακουσει πολλα αλλα δεν ειχα ακομα δει ο ιδιος απο κοντα. Επρεπε λοιπον να τσεκαρω την κατασταση για να αποκτησω αποψη. Απογευματινη εξορμηση στο βουνο με χαλια καιρο αλλα ανεβασμενη διαθεση.

Υποδοχη απο τον παντα φιλικο, ντομπρο και ευγενικο κυριο Τακη ο οποιος να σημειωσω οτι παντα ρωταει για ποια κοπελλα ηρθες και ποτε δεν θα σου πασαρει καποια αλλη εαν δεν βρισκεται αυτη που θελεις εκεινη την στιγμη εκει. Αν μη τι αλλο αυτο φανερωνει επαγγελματισμο και οχι ξεπετα της στιγμης. Ετσι χτιζεται η εμπιστοσυνη. Ειχα αποφασισει να περασω χωρις να δω τη Ρομινα στο σαλονι οποιο και αν ηταν το αισθητικο αποτελεσμα. Μονο απο πολυ... κοντα θα εβλεπα αν αυτα τα θεσπεσια βυζια ειχαν βελτιωθει η ειχαν χασει την αιγλη τους για παντα. Λοιπον, μπαινει το κοριτσι, ευχες για τη νεα χρονια και γδυνεται. Η πρωτη εντυπωση ηταν οτι δεν φαινοντουσαν τοσο μεγαλα οπως στις φωτο, μονο ενα νουμερο μεγαλυτερα. Μαλακα στην αφη, στητα σαν αληθινα. Κανενα κραυγαλεο αισθητικα ατοπημα. Μετα το πρωτο ευχαριστο σοκ προχωρησαμε στους εναγκαλισμους και στα φιλακια. Ιδιαιτερα θερμη με φιλουσε με χειλια και γλωσσα στο στηθος, ρωγες, κοιλια. Το ιδιο εκανα και εγω στο μοσχομυριστο σωμα της. Ουτε ενα περιττο κιλο, ιχνος κυτταριτυδας. Εκπληκτικο δερμα και ονειρικες αναλογιες. Προφυλακτικο και βαθια ρουφηχτη πιπα με γρηγορο ρυθμο χωρις καραμελλωμα. Εγω ταυτοχρονα επαιζα με το νινακι της και χαιδευα οπου μπορουσα τα βυζια της. Ξεκινημα με αυτη απο κατω, ιδανικος ρυθμος, φιλακια στο λαιμο μου και στα αυτια μου, ξερει πως να με διεγειρει. Γυρισμα απο πισω γλυκεια εφαρμογη. Ειχα "κλειδωσει" μεσα της και μπαινοβγαινα με γρηγορο ρυθμο. Πραγματικα απολαυστικο το θεαμα να την βλεπεις απο πισω. Οι πατουσιτσες της ειχαν ανασηκωθει και τα γονατα της ειχαν βουλιαξει μεσα στο στρωμα. Ωστωσο οι κραιπαλες των ημερων με ειχαν κουρασει και ετσι ανελαβε ξανα στοματικο. Καποια στιγμη αποφασισα να τελειωσω χειροκινητα με αυτην να με χαιδευει. Ηταν μια πετυχημενη συνευρεση αλλα θα μπορουσα και καλυτερα αν δεν ημουν κουρασμενος. Ισως η γενικη καταθλιψη που επικρατει να με εχει επηρεασει. Ποιος ξερει?

Αποχαιρετισμος με φιλακια και ανανεωση του ραντεβου μας. Η γενικη εντυπωση ηταν θετικη, για μια ακομα φορα η Ρομινα σταθηκε στο υψος των περιστασεων. Παραμενει μια αξιοπιστη επιλογη κατα τη γνωμη μου. Το αισθητικο αποτελεσμα στο στηθος ειναι οντως καλο. Ρομινα, σε ευχαριστω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Ρομίνα
vaglis
Ενεργό Μέλος
41
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια