Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 148 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Σημερα ο δρομος μου με οδηγησε στη Νατασα, κατοπιν παραινεσεως συναγωνιστη - φιλου, οποτε μεσες ακρες ηξερα τι περιμενα.
Περι τις 12-1 εφτασα στον οικο, η τσατσα ευγενικη μου εξηγησε τα γνωστα, κ χωρις σκεψη μπηκα στο δωματιο παραγγελνοντας ΝΑΤΑΣΑ.
Η Νατασα ειναι ενα αλογο ψηλο με κορμαρα, απο τις γκομενες που σπανια ξεπετιωνται απο ελληνικες μητρες, και που μονο πλερωνοντας μπορεις να πηδηξεις σε αυτη τη ζωη και σε αυτη τη χωρα. Ξανθια με ωραιους βυζους, κωλαρα και εντυπωσιακα χαρακτηριστικα σωματος. Με το που μπηκε στο δωματιο καυλωσα.
Το δωματιο μου φανηκε καθαρο ευρυχωρο με καταλληλο φωτισμο και μυριζε καθαριοτητα και οχι χυσιλες, οπως μερικα αλλα ανταγωνιστικα καταστηματα.
Στα του πρακτεου, η Νατασα δεν εχει ουτε να σου προσφερει τιποτα μοναδικο, αλλα και ουτε τιποτα υποτονικο. Μετρια πιπα, μετρια στησιματα, μετρια συμμετοχη, μετρια προκαταρκτικα. Γενικως δεν σου αφηνει τη σταμπα της, πλην ομως ειναι ενα μωρο που λογω εν γενει σωματικων προδιαγραφων πρεπει να πηδηξει κανεις. Νομιζω οτι αν δεν ειχε τα προσοντα απο τη φυση της, δεν υπηρχε περιπτωση να ξεχωρισει στον τομεα.
Ενδεικνυται στους λατρεις ωραιων και εντυπωσιακων κορμιων, αλλα οποιος ενδιαφερεται για λιγο πιο σεξουαλικες και ζουζουνιαρικες υπαρξεις καλυτερα να απευθυνθει αλλου.
Δεν εκλαψα τα λεφτα μου, αλλα δεν ξετρελλαθηκα κιολας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2012
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Ενεργό Μέλος
14
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1