Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 397 10
Sex Studio
333054
Γενική βαθμολογία
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Επίσκεψη γύρω στις 2. Η Τσατσά ευγενέστατη παίρνει το παράβολο των 40 και βούρ στο δωμάτιο. Μετά απο 5 λεπτά έρχεται η κοπέλα, την ξέρουμε όλοι πως είναι.Δεν έχει αλλάξει τρομερα εώς καθόλου απο πέρυσι. Παραπονιόταν ότι έβαλε κάποια κιλά αλλα δεν κατάλαβα που ακριβώς! Λίγα χάδια στα όρθια με χούφτωμα της κωλάρας της και μετά ξάπλωμα για τα απίστευτα προκαταρκτικά της. Σε αυτό το σημείο το έχει η κοπέλα και μπορεί να σε τελιώσει σε λίγα λεπτά άμα θέλει! Γλύψιμο απο τις μπάλλες μέχρι και το κεφάλι χτύπημα στα βυζιά και στη γλώσσα με συνεχές eye-contact σε στύλ τσόντας. Εγω απο τη σειρά μου σφαλιάρες στον κώλο της και έδειχνε να το γουστάρει.. Πίπα δυνατή με deepthroat και η κατάσταση είχε αρχίσει να ξεφεύγει απο το χαλαρό. Αναιβαίνει απο πάνω με ξεφωνητά όπως σκίσε με, όλο μέσα και γενικά πολύ τσόντα!! Σε μια στιγμή μου λέει έλα απο πίσω θέλω να με σκίσεις όσο πιο δυνατά μπορείς. Δεν της χαλάω χατήρι αρχίζω βαράω όσο άντεχα πραγματικά! Στο τέλος κάθεται ανάμεσα απο τα πόδια μου και μου έγλυφε τις μπάλλες μέχρι που της τον έβαλα στο στόμα και τελείωσα πανηγυρικά γεμίζοντας την καπότα υπερβολικά θα έλεγα! ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΣΟΝΤΑ.
Λίγα φιλιά με κουβέντα πρίν φύγει και αυτοί ζήσαν καλά και εμέις καλύτερα.
Αξίζει η κοπέλα, είναι επαγγελματίας και μπορείς να βγάλεις πολλά γούστα μαζί της!!
Λίγα φιλιά με κουβέντα πρίν φύγει και αυτοί ζήσαν καλά και εμέις καλύτερα.
Αξίζει η κοπέλα, είναι επαγγελματίας και μπορείς να βγάλεις πολλά γούστα μαζί της!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2012
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού