Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 582559
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μπαινοντας το 2012 είπα να κάνω το 2-0 στις κορυφαίες στουντιακές υπηρεσίες και κατέφθασα στο Π193 για την Πατριτσια. Να πάω στα σίγουρα.

Ήταν και η Ξένια (από Τσεχία μού είπαν) εντυπωσιακότατη εμφανισιακά, από τις ωραιότερες στουντιογυναίκες, την αδικούν οι φωτο. Τώρα που την πρωτοείδα μάλλον θα προγραμματίσω επίσκεψη.

Αντιθετα η Πατρίτσια δεν είναι ψηλή, ουτε πιτσιρικα, ούτε babyface έχει, ούτε 4άρια. Είναι κοντούλα, μελαχροινή, με σοκολατένιο δέρμα, και ταμπεραμέντοοοοοο...! Δωμάτιο, ντουζ, και με το που έρχεται το λατινοαμερικάνικο ηφαίστειο αρχίζουν οι εκρήξεις. Με χουφτωματα εκατέρωθεν, φιλιά, κτλ. Στοματικό (με λάστιχο) πολύ καλό, περιποίηση και τριγύρω, και εγώ δεν έμεινα απαθής και ανταπέδωσα. Αρκετή ώρα η στοματική ενασχόληση, μέχρι που είπα να ανέβει πάνω μου. Εκεί ακολούθησαν και άλλες εκρήξεις. Πέρασμα σε ιεραποστολικό όπου μόνο κυριολεκτικά δεν με έφαγε. Σέ όλη τη διάρκεια χέρια και στόματα δούλευαν ασταμάτητα. Μίνι κουβέντα στο τέλος πριν τον αποχαιρετισμό που η Πατρίτσια κάθε φορά με αιφνιδιάζει με κάποιο κόλπο που μού κάνει. Πατρίτσια σ’ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά!

Συγχαρητήρια για τη θερμοκρασία του δωματίου (ζεστό!). Και οι πετσέτες –για στούντιο- είναι μάλλον από τις μεγάλες, αν και εγώ θα τις ήθελα λίγο μεγαλύτερες. Κατά τάλλα σφραγισμένες, έχει σαγιονάρες (ασφράγιστες) και τον λοιπό εξοπλισμό. Καθαρό και νοικοκυρεμένο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2012
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
ICCAROS
Σπουδαίος
200
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια