Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 193 10
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Χρονια πολλα σε ολους!!!

Ειπα κατα τις 5-6 το απογευμα να παω να δω το νεο αιμα (Ελιζα)μπας και εχουμε κανενα στανταρακι αλλα τελικα εφαγα φολα.
Χτυπαω το κουδουνι στο εν λογο ιδρυμα,μου ανοιγει η τσατσα και μπαινω και καθομαι μεσα στη σαλοναρα,μου λεει περιμενε λιγο να ερθει το μωρο,καινουρια ειναι,αστερι ειναι και χιλιες δυο μπαρουφες.
Περιμενω λιγο και εμφανιζεται το μωρο το οποιο δεν εχει καμια σχεση με τις φωτο,που κυκλοφορουν αλλα σαφος και ειναι καλυτερη,απο μακρυνη ληψη παντα γιατι δεν ηρθε και κοντα μουΘυμόςΘυμός
Ρωταω τα σχετικα περι προγραματων και μου λεει η τσατσα το γυμνο 80 γιουρια,κανω παζαρια αλλα ανενδοτη,μου λεει μισο να σου φερω μια πετσετα να κανεις μπανακι.
Της λεω μολις εκανα μπανιο και ηρθα.
Μπαινω μεσα στο δωματιο στο οποιο δουλευε το αιρκοντισιον αντι του καλοριφερ(και δεν ξερω γιατι)και εχει μια βρωμα ιδρωτιλας μαλλον απο τον προηγουμενο συναθλητη ο οποιος ηταν και ογκοδηςMoney MouthMoney Mouth
Λεω δε γαμης για ενα πουτσο ηρθαμε,αφου περιμενα υπομονετικα κανενα μισαωρο,επιτελους ηρθε το θεμα.
Ερχετε στο κρεβατι που ξαπλωνα και μου πεταει τις βυζαρες της στο προσωπο,τις πιανω με τα χερια μου και μολις παω να της γλυψω τις ρογες μου ερχετε μια μποχα πουτσιλας,προφανος απο τον προηγουμενο συναθλητη.Την αποφευγω με χιλια δυο,παω να τη φιλησω στο στομα,μου λεει οχι.ΛύπηΘυμόςΛύπη
Εχω φαει το ξενερωμα της ζωης μου,εντομεταξυ η μαπα της να ειναι γεματη σπυρακια τα οποια δεν φαινονται απο μακρυα που σαλοναριζει,της λεω ξεκινα πιπα.
Ξεκιναει μια αεροπιπα με το χερι της να πηγαινοερχεται και να κουναει τη γλωσα της περα δοθε,της λεω παρε και τα μπαλακια,μου λεει οχι,αντε τωρα να σου σηκωθει με χιλια δυο οχι και την ιδια να βρωμαει πουτσιλα απο πανω μεχρι κατω.
Με τα χιλια ζορια σηκωθηκε,την εβαλα απο πανω,απο κατω,πλαγια και ευτυχως τελειωσα με μιση καρδια γιατι 80 γιουρια πηρε και δεν αξιζε ουτε για 20.
Στο τελος με ρωτησε κιολας αν περασα καλα,ειχε και θρασος Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
Μακρυα κι αγαπημενοι απο τη βρωμιαρα που δε σεβεται τα λεφτα που παιρνει και εμας τους ιδιους.Ακομα και συναθλητης να ειναι βρωμιαρης αυτη πρεπει τουλαχιστον μετα απο την καθε μια καταθεση να καθαριζεται και να ειναι ετοιμη για τον επομενο.
Απο μενα μαυρο η Ρουμανα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Ελίζα
azazel
Τιμημένος
217
Πόντοι:
38.177
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, mad_max, topscorer

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 12 Ιανουαρίου, 2012) 31 Δεκεμβρίου, 2011
Πεστα φιλε εκλαψες και εσυ τα λεφτα σου απ'οτι φαινεται, αλλα που να ξερεις και εσυ τα νυχια σου θα μυρισεις.....ανεξαρτητα απο τις κριτικες που γραφονται για καθε κοπελα εδω μεσα,ειναι μερικες....που θελουνε σκοτωμα σαν την συγκεκριμενη μαυριστε λοιπον ολα τα αδιαφορα,καλπικα και αχαριστα κομοδινα-πουτανακια που δεν σεβονται,δεν εκτιμανε την δουλεια τους και εμας, που τους ακουμπανε το μεροκαματο μας και πηγαινουν τα φραγκα τζαμπα και αδικα στον βροντο,και αμα δεν γουσταρουνε αυτο που κανουνε μερικες πολυ απλα μπουλους.... αυτα απο εμενα.
31 Δεκεμβρίου, 2011
ρε αδερφέ μου αρέσει που η γκόμενα μύριζε πουτσίλα και είχε και σπιράκια στο πρόσωπο και εσυ παρ'ολα αυτά γούσταρες να την φιλήσεις και στο στόμα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2