Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 261 10
Sex Studio
422190
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετά από δυο εβδομάδες απουσία είπα να ξαναεπισκεφτώ το εν λόγω θεραπευτικό κέντρο...αφού είχε προηγηθεί βραδυά αλκοόλ με παρέα μου είπα να περάσω κι από το μαγαζί να πω ενα γεια....το γιασμινάκι δεν το είχα ξαναπάρει και ομολογώ μου έκανε καλή εντύπωση δεδομένου ότι με υποδέχτηκε με εσώρουχα αγιοβασιλίνας κάτι που μου αρέσει πολύ...μπήκε πριν από εμένα ο συναγωνιστής ο οποίος δεν πρέπει να κρατήθηκε και πάρα πολύ γιατί εντός 10 λεπτών η κοπέλα βγήκε από το δωμάτιο...χρόνος ικανός ωστόσο για να ανυψωθεί το ''ηθικό'' μου με την βοήθεια της τσόντας που έπαιζε στην τν αλλά και του αλκοόλ που είχε προηγηθεί...με το που μπήκε μέσα μου έκανε ιδιαίτερα καλή εντύπωση το απίστευτα καλοσχηματισμένο κωλαράκι της...ήρθε από πάνω μου και άρχισε να μαλάζει το ήδη πρησμένο πέος μου και στην συνέχεια αφού με ''έντυσε'' άρχισε μια θεσπέσια πίπα....κατόπιν, ανέβηκε από πάνω μου αδιαμαρτύρητα για 3-4 λεπτά και στην συνέχεια ανέβηκα εγώ για κανένα πεντάλεπτο όπου εμφανίστηκαν οι πρώτοι φόβοι για πρώωρη εκσπερμάτιση...στην συνέχεια την γυρνάω στα τέσσερα και την ξαπλώνω μπρούμυτα όπου εκεί επειδή έβλεπά ότι δεν θα είχε και πολύ ακόμη μέλλον η ''σχέση'' μας, πήγαινα εξαιρετικά αργά και αυτή έχω την εντύπωση ότι το απολάμβανε....όταν πλέον δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια αντοχής, την σηκώνω να σταθεί στα γόνατά της και μπαίνω επιθετικά...5-6 διεισδύσεις ήταν αρκετές για να σημάνει το τέλος....
δεν ξέρω αν φταίει ότι ήμουν πολύ καυλωμένος ούτως ή άλλως ή ήταν πάρα πολύ καλή...εγώ πάντως το απόλαυσα και με το παραπάνω...
δεν ξέρω αν φταίει ότι ήμουν πολύ καυλωμένος ούτως ή άλλως ή ήταν πάρα πολύ καλή...εγώ πάντως το απόλαυσα και με το παραπάνω...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Γιασμίν
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού