Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 181 10
Ι. Κωλέττη 17
Hot
Sex Studio
174303
Γενική βαθμολογία
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Μετά από επιτυχημένη συνεύρεση με Βερόνικα θέλησα να ρεφάρω και να πάω για δύο στα δύο.
Ξεκίνησα για Εβελίνα στην Εκκλησία αλλά δούλευε μία άλλη στη θέση της.
Την Τάνια την είχα σταμπάρει σε προηγούμενη τσάρκα και την είχα βάλει στα υπόψιν.
Αν και είχα διαβάσει την κριτική για πάρτη της, είπα να ρισκάρω και σκέφτηκα με το κάτω κεφάλι. Μέγα λάθος κύριοι, αλλά πάντα αυτό αποφασίζει σε τέτοια θέματα!
Πήρα το απλό πρόγραμμα των 40 (test drive γαρ).
Πριν προλάβω να ξεντυθώ μπαίνει η Τάνια.
Της λέω μωρό μου άραξε να ξεντυθώ, να πλύνω λίγο τα χέρια μου και σου έρχομαι.
Με κοιτούσε περίεργα και χαμογελούσε ενώ ταυτόχρονα είχε κατεβάσει το βρακάκι της και με περίμενε σαν άγαλμα με το λιπαντικό στο χέρι. Της τα λέω στα Εγγλέζικα και μου λέει Merry Christmas, συνεννόηση μπουζούκι δηλαδή.
Κάνω γρήγορα και εγώ, πλένω τα χέρια μου, ξεβρακώνομαι και πέφτω στο κρεβάτι.
Προκαταρκτικά μηδέν. Πάει να μου φορέσει καπότα απ'ευθείας. Πρίν από 20 λεπτά είχα επισκεφτεί τη Βερόνικα εντωμεταξύ.
Εντάξει είμαι επαναφορτιζόμενος αλλά όχι και έτσι. Έχουμε και κάποια ηλικία οπότε χρειάζεται και λίγη προθέρμανση
Της λέω έλα να σε τρίψω λίγο για να καυλώσω. Αυτή πάλι χαμόγελο και να με κοιτάει. Νάτα, νάτα λέω. Την κάτσαμε τη βάρκα.
Με τα πολλά, πήρα πρωτοβουλία της χάιδεψα λίγο τα βυζιά και το κωλί και άρχισε δειλά δειλά να ξυπνάει ο γιακουμής.
Μόλις σήκωσε κεφάλι, μπάμ φόρεμα καπότας.
Με ξεκίνησε με ωραία πίπα (ομολογουμένως) αλλά έτσι όπως στήθηκε η κοπελιά ούτε τα μαλλιά της μπορούσα να χαϊδέψω. Πήγα να της πω κάτι, αλλά άντε να καταλάβει.
Μετά από κάνα 5λεπτο πίπας με λέει "You fuck me ! "
Απαντώ με ατάκα από Λούφα και Παραλλαγή "I fuck, you don't speak"
Την στήνω από κάτω και την ξεκινάω με γρήγορο σφυροκόπημα. Αυτή άλαλη, το χαμόγελο-χαμόγελο όμως.
Ε,δεν άντεξα άλλο της έριξα μερικές ακόμη πιστολιές από μπροστά τη γύρισα σε πισωκολλητό και τέλος.
Ντύθηκε ωσάν σίφουνας και έφυγε...
Τελικό συμπέρασμα : ενώ είναι ωραίο μουνί και καθαρή κοπέλα δεν το κατέχει το άθλημα. Δεν νομίζω να ξαναβρεθώ μαζί της.
Ξεκίνησα για Εβελίνα στην Εκκλησία αλλά δούλευε μία άλλη στη θέση της.
Την Τάνια την είχα σταμπάρει σε προηγούμενη τσάρκα και την είχα βάλει στα υπόψιν.
Αν και είχα διαβάσει την κριτική για πάρτη της, είπα να ρισκάρω και σκέφτηκα με το κάτω κεφάλι. Μέγα λάθος κύριοι, αλλά πάντα αυτό αποφασίζει σε τέτοια θέματα!
Πήρα το απλό πρόγραμμα των 40 (test drive γαρ).
Πριν προλάβω να ξεντυθώ μπαίνει η Τάνια.
Της λέω μωρό μου άραξε να ξεντυθώ, να πλύνω λίγο τα χέρια μου και σου έρχομαι.
Με κοιτούσε περίεργα και χαμογελούσε ενώ ταυτόχρονα είχε κατεβάσει το βρακάκι της και με περίμενε σαν άγαλμα με το λιπαντικό στο χέρι. Της τα λέω στα Εγγλέζικα και μου λέει Merry Christmas, συνεννόηση μπουζούκι δηλαδή.
Κάνω γρήγορα και εγώ, πλένω τα χέρια μου, ξεβρακώνομαι και πέφτω στο κρεβάτι.
Προκαταρκτικά μηδέν. Πάει να μου φορέσει καπότα απ'ευθείας. Πρίν από 20 λεπτά είχα επισκεφτεί τη Βερόνικα εντωμεταξύ.
Εντάξει είμαι επαναφορτιζόμενος αλλά όχι και έτσι. Έχουμε και κάποια ηλικία οπότε χρειάζεται και λίγη προθέρμανση
Της λέω έλα να σε τρίψω λίγο για να καυλώσω. Αυτή πάλι χαμόγελο και να με κοιτάει. Νάτα, νάτα λέω. Την κάτσαμε τη βάρκα.
Με τα πολλά, πήρα πρωτοβουλία της χάιδεψα λίγο τα βυζιά και το κωλί και άρχισε δειλά δειλά να ξυπνάει ο γιακουμής.
Μόλις σήκωσε κεφάλι, μπάμ φόρεμα καπότας.
Με ξεκίνησε με ωραία πίπα (ομολογουμένως) αλλά έτσι όπως στήθηκε η κοπελιά ούτε τα μαλλιά της μπορούσα να χαϊδέψω. Πήγα να της πω κάτι, αλλά άντε να καταλάβει.
Μετά από κάνα 5λεπτο πίπας με λέει "You fuck me ! "
Απαντώ με ατάκα από Λούφα και Παραλλαγή "I fuck, you don't speak"
Την στήνω από κάτω και την ξεκινάω με γρήγορο σφυροκόπημα. Αυτή άλαλη, το χαμόγελο-χαμόγελο όμως.
Ε,δεν άντεξα άλλο της έριξα μερικές ακόμη πιστολιές από μπροστά τη γύρισα σε πισωκολλητό και τέλος.
Ντύθηκε ωσάν σίφουνας και έφυγε...
Τελικό συμπέρασμα : ενώ είναι ωραίο μουνί και καθαρή κοπέλα δεν το κατέχει το άθλημα. Δεν νομίζω να ξαναβρεθώ μαζί της.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 25, 2011
Όνομα κοπέλας
Τάνια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού