Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 255 10
Sex Studio
267815
Γενική βαθμολογία
3.6
Εμφάνιση κοπέλας
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Μελαχρινή, ψιλή, γεματούλα (piercing και ραγάδες στη κοιλιά!),25ετων, όμορφο πρόσωπο και κώλο αλλά....ΠΕΣΜΕΝΑ ΒΥΖΙΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ! Προχώρησα λόγω της τσατσάς (μου υποσχέθηκε ότι είναι πάρα πολύ καλή). Βλακεία μου που δεν πρόσεξα το σουτιέν μέσα από το ριχτό φόρεμα στο σαλόνι. Ίσως γλίτωνα τα 70ευρώ. Συμμετοχή μόνο στην ισπανική (υποχώρηση γιατί μόνο έτσι θα το χαρακτήριζα). Πίπα μέτρια, για φιλιά στα ουμπαλα .... "ΝΤΕΝ ΚΑΝΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ". Εντελώς ανέκφραστη (εκτός από μερικά βογγητά στο 69).
Τη παράσταση έσωσε το 69 και κάτι ξύδια πιο πριν! Μου τη εσπασε που δεν εκανα την αγαπημενη μου σταση το Rodeo, αλλά φοβήθηκα μη φάω κανενα βυζοσκάμπυλο!!! Απλά υπήρχε εκεί και αλλάζαμε στάσεις (θα μπορούσαμε επίσης να παίζαμε τάβλι με μεγαλύτερη συμμετοχή!). Στα παράπονα μου στο τέλος μου δικαιολογήθηκε ότι δούλευε διπλοβάρδια και στο Βουλιαγμένης 68 ή 83 δεν θυμάμαι.
Κρίμα γιατί το συγκεκριμένο ίδρυμα έχει δώσει καλά στοιχεία στο παρελθόν. Στα θετικά το ενδιαφέρον της τσατσάς μετά για το πως πήγε και η απολογητική έκφραση για το φιάσκο (γι αυτό και το 6 στη βαθμολογια).
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ. ΕΑΝ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΛΟΝ Η.... ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΣΜΕΝΗ!
ΑΧ ΜΑΡΑΚI ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΒΥΖΑΚΙ!
Τη παράσταση έσωσε το 69 και κάτι ξύδια πιο πριν! Μου τη εσπασε που δεν εκανα την αγαπημενη μου σταση το Rodeo, αλλά φοβήθηκα μη φάω κανενα βυζοσκάμπυλο!!! Απλά υπήρχε εκεί και αλλάζαμε στάσεις (θα μπορούσαμε επίσης να παίζαμε τάβλι με μεγαλύτερη συμμετοχή!). Στα παράπονα μου στο τέλος μου δικαιολογήθηκε ότι δούλευε διπλοβάρδια και στο Βουλιαγμένης 68 ή 83 δεν θυμάμαι.
Κρίμα γιατί το συγκεκριμένο ίδρυμα έχει δώσει καλά στοιχεία στο παρελθόν. Στα θετικά το ενδιαφέρον της τσατσάς μετά για το πως πήγε και η απολογητική έκφραση για το φιάσκο (γι αυτό και το 6 στη βαθμολογια).
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ. ΕΑΝ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΛΟΝ Η.... ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΣΜΕΝΗ!
ΑΧ ΜΑΡΑΚI ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΒΥΖΑΚΙ!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού