Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 104 10
Sex Studio 152062
Γενική βαθμολογία

9.9
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Λοιπόν η 2η φορά μπορεί τελικά να είναι καλύτερη από την 1η ακόμη και όταν η 1η είναι ήδη καλή. Κάποιος –ξέρω ποιός, όμως για να μην παρουσιαστούν κοντρες δεν τον αναφέρω, αν και θα ήθελα, και θάναι αδικία για τη Λάιμα- είχε δίκιο όταν έγραψε «κάθε φορά ήταν καλύτερα από την προηγούμενη».

Σαλονάρισμα με τη Λαιμα εξωστρεφή πάντα και ντυμένη (=γδυμένη) ανάλαφρα με «στολή» ΑηΒασιλίνας. Ήταν και η Λουίζα αλλά εγώ πήγα αποφασισμένος ήδη. Δωμάτιο. Ντουζ. Μετά από λίγο εισήλθε φορώντας μόνο τα άσπρα της ψηλοτακουνα. Μού είπε ότι θα με φαει. Χαιδολογήματα μπρος στον καθρέπτη με εκείνη σε οπίσθια θέση, φάτσα με φάτσα, και σε βαθύ κάθισμα. Ανόρθωση του ανηθικου μου που η Λαιμα το οδηγούσε στις ρόγες και στήθη της. Λάστιχο. Στοματικό με εμένα όρθιο και εκέινη σε βαθύ κάθισμα. Μ’έφαγε! Εγώ όρθιος και εκείνη στα 4 στο κρεβάτι να χαιρετάει με το ανήθικο μου το δικό της το ανήθικο με τριψίματα –τα χέρια της δεν μένουν ποτέ αδρανή-. Διείσδυση. Εβαζα και εγω λίγο χέρι ελαφρα ανάμεσα στα πόδια, στη πλάτη, στα οπίσθια της. Μετά από λίγο ανεβαινω και εγώ στο κρεβάτι, κλασικό με τα πόδια της στους ώμους μου, πλαγιο με τα πόδια μας διχαλωτά, κλασικό ιεραποστολικό. Ξαπλώνω, ανεβαινει: reverse cowgirl. Συνέχεια με rodeo en face και με τη Λαιμα να καλπάζει σε 2 θέσεις. Ενδιάμεσα κάνει στοματικό και βάζει και λίγο χέρι. Κρατούσα. Της λέω να τελειωσουμε με κλασικό ιεραποστολικό για να δυναμώσω κι άλλο τα χτυπήματα. Έτσι έγινε. Σε όλες τις στάσεις, χαιδευα, ζουλούσα στήθη, πιπιλούσα, ζύμωνα οπισθια και «δάγκωνα». Εκείνη έλεγε και καμιά κουβέντα, λίγες όμως, υποθέτω ότι μάλλον διάβαζει κριτικές και προσαρμόζεται (κάποιος έγραψε ότι δεν ήθελε να ακούει υπερβολικές κουβέντες –εγώ όμως τις βρίσκω διασκεδαστικές με την καλή έννοια και αυτό οφείλεται στο ότι δεν είναι ελληνίδα, οπότε τις βγάζει με έναν δικό της τρόπο). Ψιλοχαμός γενικά. Μπορεί να έχω ξεχάσει και καμιά στάση τώρα που τα γράφω. Μετά την πτώση της ...Βαστίλλης κουβεντούλα και ευχές για τις γιορτές, και για καλό ταξίδι κτλ τώρα που πάει στην πατρίδα της. Ελπίζω να την ξαναδώ ...του χρόνου που θα γυρίσει. Της είπα ότι δεν ήξερα εάν θα ήταν τόσο καλή η 2η συνάντηση (επειδή βάλαμε μάλλον ψηλα τον πήχυ την 1η φορά και δεν θα ήταν εύκολο να το επαναλάβουμε). Μού λέει γιατί να μην είναι καλύτερη η επόμενη φορά? Ίσως να είναι και φυσικό ταλέντο αλλά υποψιάζομαι ότι σκέφτεται τις στάσεις κινήσεις, τις μελετάει και προετοιμάζεται σε λόγια και έργα. Εκείνη μού προτείνει τις στάσεις. Η κοπέλα έχει υψηλούς στόχους. Και θεωρώ και πολύ μέλλον εάν συνεχίσει έτσι. 2-3 φορές σταυρωτά φιλιά πριν βγει. Στην πόρτα με ρωτάει να σού φέρω νεράκι να πιείς? (μάλλον έσκασαν μπαρούτια και βγήκαν καπνοί στη συναντηση). Της απαντώ να μού φέρεις ένα Βιάγκρα να το πρωτοδοκιμάσω. Τί να το κάνεις -μού λέει- εσύ είσαι τούρμπο. Λάιμα σ’ευχαριστώ πολύ και νάσαι πάντα καλά. Καλό ταξίδι και καλή επιστροφή. Καλή ξεκούραση!

Nα πώς πώς μπορεί η 2η φορά να είναι καλύτερη από την 1η, αμφέβαλα μπαίνοντας στη Β68 και φοβόμουν αποτυχημένη συνάντηση, αλλά είχαν διαλυθεί οι αμφιβολίες μου όταν έφευγα. Άραγε πώς θα είναι η 3η?

Το στουντιο φροντισμένο και πολύ καλύτερο απότι ήταν πριν ένα χρόνο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάιμα
ICCAROS
Σπουδαίος
200
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Δεκεμβρίου, 2011
Στο αποδ/τιμή έβαλα 10, επειδή η Λαιμα είναι καλή –ένα αστέρι γεννιέται, μπορεί και να γεννήθηκε ήδη-. Δεν ήθελα να χαλάσω το σερί. Όμως, ΠΡΟΣΟΧΗ, όπως έχω γράψει εδώ και πολλούς μήνες το 50άρικο είναι τσουχτερό γι αυτούς που το δίνουν (universal αρχή)! Ουδέν σχόλιον περαιτέρω!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1