Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 12 10
Sex Studio 86407
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Μεγάλος χώρος για πάρκινγκ, ευγενική τσατσά, αξιοπρεπής χώρος. Η κοπέλα (μου διαφεύγει το όνομά της, μία δουλεύει εκεί πάντως) εμφανίσιμη, λεπτή με καλοσχηματισμένο σωματάκι και καλούτσικα βυζάκια. Στο κρεβάτι όμως μάπα τελείως. Πλήρωσα 40 ευρώ (30 +10 για γλυφομούνι). Το γλύψιμο καλό ήταν μιας κι έχει παχιά μουνόχειλα. Αλλά η συμπεριφορά της ΑΚΡΩΣ ξενερωτική. Όλο ψεύτικοι αναστεναγμοί. Έχω ξανασυναντήσει τέτοιους, αλλά όχι σε τόσο αντικαβλωτικό βαθμό. Ιδίως όταν άρχισα να την παίρνω σε ιεραποστολικό, παραλίγο να μου πέσει. Με τη μία (!) άρχισα τα "έλα χύσε" και τέτοια. Ειλικρινά, δε σταματούσε να μιλάει ή να βγάζει και καλά αναστεναγμούς, αλλά με τελείως βαριεστημένο τρόπο και του στυλ "άντε να τελειώνουμε". Το μαγαζί εν τω μεταξύ άδειο. Δεν ξαναπατάω εκεί μέσα ρε, που να ψοφήσουν απ' την πείνα. Καλύτερα να δώσεις 20 ευρώ βενζίνη να πας πιο πέρα στη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2011
Kastanias
Μέλος
Εγγραφή:
11 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2012
Φίλε μου ειλικρινά διάβαζα την κριτική σου και ήταν σαν να αναβίωνα ο ίδιος την επίσκεψή μου στο περίφημο Rose studio!!! Μία εμπειρία που ειλικρινά δεν θα με πείραζε να σβηνόταν απ' το μυαλό μου... Αυτά τα ψεύτικα βογγητά και τα ''γκάμα με, γκάμα με'' ηχούν ακόμη μέσα στο κεφάλι μου. Θα γράψω κι εγώ για να τους ''στολίσουμε''...
25 Μαρτίου, 2012
Μια απο ταίδια κύριοι! Θα έλεγα για όσους είναι από την γύρω περιοχή να ψαχτούνε και να δικτυωθούνε με διαφορετικό τρόπο.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2