Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Εγώ για αλλού ξεκίνησα κι αλλού η βραδιά με πήγε... Είχα βάλει στο τη γνωστή Λίντα, όμως μόλις μπήκα στο στούντιο που δούλευε και είδα το χαμό που γινόταν από κόσμο, έφυγα. Εναλλακτικός προορισμός το Καμα Σουτρα,όπου ήξερα ότι θα είναι η Ντάρια. Μετά από λίγα λεπτά λοιπόν φτάνω σε αυτό το στούντιο και μου ανοίγει η γνωστή μεγαιρα. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται και η Ντάρια , σχεδόν γυμνή. Δεν έχει αλλάξει και πολύ μετά από τόσους μήνες που είχα να τη δω. Μόνο κάτι λίγα παχάκια έχει βάλει στο πλάι, αλλά δεν είναι κάτι σπουδαίο. Δίνω το πενηνταρι και περνάω στο δωμάτιο. Εκεί είχα πολλα παράπονα. Δε φτάνει που δεν έχει ντους, δεν έχει νιπτήρα, δεν είχε ούτε υγρόμαντηλα. Τέλος πάντων άραζω και περιμένω το κορίτσι. Ύστερα από κάνα εικοσάλεπτο,επειδή εν τω μεταξύ είχε πάει σε άλλον πελάτη, έρχεται και η Ντάρια. Μιλάμε λίγο και ξεκινάμε τα προκαταρκτικά. Αρχίζει τα φιλιά σε λαιμό και στήθος. Μάλιστα μου περιποιηθηκε για αρκετή ώρα κάθε μία ρώγα χωριστά. Κατεβαίνει πιο κάτω και επικεντρώνεται στα @@. Κανονικό καραμέλωμα ένω ταυτόχρονα χάιδευε με το χέρι της τον κορμό του πέους. Μετά ανεβαίνει λίγο παραπάνω και αρχίζει να μου τον χάιδευει με τις ρώγες του στήθους της. Στη συνέχεια προφυλακτικό και πίπα. Αληθινή μαστορισα και σε αυτό. Πολύ καλό γλειψιμο με εναλλαγές σε deep throat. Περιττό να αναφέρω κόντεψα να εκραγώ. Τη σταμάτησα και της ζήτησα να ανέβει πάνω μου. Το κάναμε έντονα και δυνατά σε αυτή τη στάση. Ήταν τέτοια η καυλα μου που κάποιες φορές της τράβηξα δυνατά τα στήθη για να τα γλείψω κι εκείνη πονέσε. (Sorry Ντάρια). Δεν ήθελα όμως να τελειώσω έτσι. Ήθελα ακόμα πιο δυνατές καταστάσεις. Έτσι της είπα να στηθεί στα 4. Μπαίνω μέσα της κι αρχίζω το σφυροκόπημα. Είχαμε φάτσα κάρτα τον καθρέπτη κι αυτό με έφτιαξε ακόμα περισσότερο. Ανεβάζω στροφές κι αρχίζω να μπαινοβγαίνω με όσο μεγαλύτερη δύναμη και ταχύτητα μπορούσα. Κάποια στιγμή βέβαια ήρθε το τέλος. Πόσο να άντεξω πια; Συνέχισαμε την κουβεντούλα μας για διάφορα θέματα και αφού ανταλλάξαμε ευχές για τις γιορτές, χώρισαμε. Εν κατακλείδι ήταν μία συναρπαστική εμπειρία με μία κοπέλα που δεν "μασάει " και σηκώνει δυνατές καταστάσεις.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 20, 2011
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού