Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 181 10
Sex Studio 174303
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είχα μία εβδομάδα να την επισκεφτώ αλλά δεν άντεξα άλλο!
Επίσκεψη σήμερα κατά τις 13.30.
Υπήρχε ένα δωμάτιο ελεύθερο οπότε πέρασα με το πρόγραμμα των 60,00ευρώ με μασαζάκι.
Το αστέρι δεν άργησε να φανεί. Σήμερα ήταν ντυμένη σε κόκκινο συνολάκι που την έκανε ακόμη πιο γοητευτική.
Αρχίσαμε με μασαζάκι special.
Μετά συνεχίσαμε τα χαδάκια, μου έτριψε τις βυζάρες της σε όλο μου το κορμί και αφού με έκανε πύραυλο είχαμε πέρασμα καπότας με το στόμα (απλά καλλιτεχνική τεχνική).
Πιπέτο πολύ δυνατό με φοβερή συμμετοχή και καύλα από πλευράς Αφρούλας. Κάθε φορά που με κοιτούσε στα μάτια με το λάγνο βλέμμα της με έστελνε αδιάβαστο.
Εν συνεχεία με καβαλίκεψε από επάνω (σκαμνάκι τρελό), γύρισμα σε reverse cowgirl (όλα τα λεφτά) με φοβερή θέα το κωλαράκι της.
Μεταφορά στην καρέκλα (που ευτυχώς υπάρχει στο δωμάτιο). Απίστευτα στησίματα το μωρό και φοβερές αντοχές (ελατήριο του sex).
Είχα χώσει την κεφάλα μου ανάμεσα στα προβόλια της και η Αφρούλα ανεβοκατέβαινε με ρυθμό.
Η σκηνή συνεχίστηκε με ένα πολύ καυλιάρικο ιεραποστολικό στο κρεβάτι και τελείωμα με πίπα (με προφυλακτικό).
Εμπειρία μοναδική! Ένα από τα καλύτερα γαμήσια που έβγαλα το 2011.
Η Αφρούλα είναι ίσως από τις ελάχιστες κοπέλες που κάθε γαμήσι μαζί της το ευχαριστιέμαι πιο πολύ από την προηγούμενη φορά.
Πάντα τέτοιες στιγμές να μας χαρίζεις Αφρούλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Υπηρεσίες
gabetsos
Ενεργό Μέλος
45
Πόντοι:
601
Ανάφερε αυτήν την κριτική