Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 218 10
Sex Studio 323778
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Έχω επισκεφθεί τον συγκεκριμένο χώρο το τελευταίο διάστημα πέντε φορές, σε διαφορετικές ημέρες. Οι εντυπώσεις μου τόσο σε επίπεδο υπηρεσίας όσο και σαλονιού είναι άριστες. Οι κυρίες της υποδοχής είναι το κάτι άλλο. Ευγενικές και ήρεμες. Πράγμα που περνάει στον σωστό επισκέπτη. Αισθάνεσαι ότι σε λίγο θα παρακολουθήσεις επίδειξη μοντέλων. Και έτσι είναι. Όλες είναι μοντέλα. Σε επίπεδο κοπέλας τώρα, προσωπικά εγώ πέρασα με τις κοπέλες Άντζελα, Σίντυ, Μαρίνα, Κίμ και Σάντρα, μπορώ να πω πως, αν και η κάθε μία είχε κάτι το ξεχωριστό, και οι πέντε ήταν υπέροχες, καθαρές, φιλικές, κατανοητές, δίνοντας κάτι παραπάνω από το συνηθισμένο. Ψυχούλα. Όλες έφυγαν με την ικανοποίηση να φαίνεται στα μάτια τους. Μάλιστα η Μαρίνα μου έδωσε τα εύσημα λέγοντας πως "εσύ αγόρι μου είσαι ΑΡΣΕΝΙΚΟ". Με όλες πέρασα με το ίδιο πρόγραμμα και μάλιστα στο ίδιο δωμάτιο (το κάτω, έχει κάτι το ιδιαίτερο, κάτι το προσωπικό, με το ατομικό του μπανάκι, που τώρα το καλοκαίρι είναι απαραίτητο για όλους μας.)

Οι κοπέλες δεν έχουν την κλασική εικόνα της πληρωμένης γυναίκας. Ναι τις πληρώνω, αλλά όταν έρθουν στο δωμάτιο συμπεριφέρονται σαν να είμαστε ζευγάρι. Ποτέ δεν είπα "έχασα τα λεφτά μου". Αυτό λέει πολλά. Τώρα όσο αφορά το πρόγραμμα που χάρηκα, το πακέτο των 100 ευρώ, είχε από όλα εκτός από αυταρχικό και πρωκτικό. Άνθρωποι είναι και αυτά τα κορίτσια. Δεν είναι πολυμηχάνημα. Έλεος. Καφέ δεν κάνουν.

Αλήθεια, αν θέλει κανείς back door να πάει στα τραβέλια. Αμάν πια με τα οθωμανικά και τα μαστίγια. Έρωτα κάνεις ρε. Δεν βασανίζεις το κορίτσι για να ξεκαυλ....ς εσύ και τα άρρωστα ένστικτά σου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 18, 2007
Υπηρεσίες
Μέλος
13
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού