Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834294
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ήταν μια φορά, σαν όλες τις άλλες.

Η Μπέτυ, όρθια, μπροστά στο σταυρό..και εγώ δεμένος εκεί, με την πλάτη γυρισμένη.
Απλά… δεν έβλεπα! Δεν είδα τίποτα. Στα μάτια μου υπήρχε μια μαύρη μάσκα.
- «Μόνο θα νιώθεις και δε θα βλέπεις τίποτα!» μου είπε.
Το παιχνίδι παίχτηκε ξανά, αλλά με άλλους όρους. Τα χέρια μου ήταν δεμένα από τους καρπούς. Άρχισε να με χτυπάει τόσο δυνατά, που ούρλιαζα, και ανασηκωνόμουν από τα δεσμά μου, ώσπου κρεμόμουν από το σταυρό!
Έπειτα από το πόνο, ένιωθα το πόδι της πάνω στο πούτσο μου, να με χαϊδεύει απαλά, την κρύα αίσθηση από τις γόβες τις στα αρχίδια μου, να τα παιδεύει ήρεμα. Και μετά πάλι το πόνο στην πλάτη, και στα κωλομέρια μου.
Κολλούσε το σώμα της πάνω στο δικό μου. Ένιωθα εκεί που μου μιλούσε με την καυτή της ανάσα σιγά, να με φτύνει με δύναμη, τα σάλια της πάνω στα χείλη μου.
Και μετά τίποτα. Κάτι ετοίμαζε. Κάποιες στιγμές σιωπής. Προσμονή, καύλα μαζί με φόβο. Ένα αίσθημα πρωτόγνωρο, που δεν περιγράφεται. Ένιωθα τυφλός, παραδομένος στις άγριες ορέξεις της.
Και μετά πάλι το άγγιγμα της..ένα φευγαλέο χάδι που σου δίνει την απατηλή ψευδαίσθηση της ηρεμίας. Και μετά πάλι ο πόνος. Διαφορετικός. Ένας κρύος δονητής στην άκρη του κώλου μου. Η τρελή δόνηση όπως έμπαινε μέσα μου, με το παράλληλο άγγιγμα του ποδιού της στο πούτσο μου.
Η άγρια χαρά και τα βρισίδια της όπως με γαμούσε. Αλλά αυτή τη φορά δεν ήμουν τόσο υπάκουος. Της φώναξα πως θα τη γαμήσω και στο δικό της κώλο.
Σταμάτησε και μου πέρασε κολάρο στο λαιμό, ενώ μου έλυσε τα χέρια.
- «Αν βγάλεις τη μάσκα θα σε πεθάνω στο ξύλο» μου είπε άγρια.
Με τράβηξε από την αλυσίδα. Μπουσουλώντας, τυφλός, την ακολούθησα. Άγνωστο που.. Πρέπει να βγαίναμε έξω, γιατί η μουσική ακουγόταν πιο έντονη.
Ανασηκώθηκα στα γόνατα πάντα, και άπλωσα τα χέρια θυμωμένος. Της άρπαξα τα πόδια. Τη χούφτωσα δυνατά, στα κωλομέρια της. Ζούληξα πιο δυνατά τα στήθη της.
- «Ρε ποιος σου είπε να τα κάνεις αυτά» ..μου άστραψε δυο χαστούκια. Και μετά πιο πολλά μαζί με φτυσίδια!
- «Πάρε μου τσιμπούκι τώρα μαλακισμένο» ..μου είπε άγρια, και έχωσε στο στόμα μου ένα σκληρό, στραπον (?) από ότι κατάλαβα, αφού με τα δυο της χέρια κρατούσε το κεφάλι μου.
Σε κάποια φάση, άκουσα βήματα στις σκάλες.. κάποιος πλησίαζε από πίσω.. ένα άλλο ζευγάρι χέρια, με έσπρωξαν και με χτύπησαν. Άπλωσα και εγώ τα χέρια μου προς τα πίσω, να αγγίξω ..γαντζώθηκα ένα πόδι..νιώθοντας διχτυωτό ύφασμα στην αφή μου… πρέπει να ήμουν στην εσωτερική μεριά από το μπούτι.. ένιωσα τη ζεστασιά της περιοχής..
- «Μη με ακουμπάς μαλάκα»..μου είπε μια γυναίκεια φωνή… και μετά η κοπέλα απομακρύνθηκε…
Η Μπέτυ συνέχισε με μανία να μου γαμάει το στόμα. Ένιωσα το σώμα της να πέφτει κάπου. Χτύπησα το πόδι μου κάπου, σαν έπιπλο. Έπειτα τα πόδια της σαν τανάλιες τυλίχτηκαν γύρω από το λαιμό μου.
- «Θα σε πνίξω τώρα μαλακισμένο».. και πίεσε δυνατά τα μπούτια της. Ήμουν μπουκωμένος με το στραπον, αλλά ένιωθα ακόμα τις δυνάμεις μου, και είχα αγριέψει και εγώ. Τις έσφιξα με τα χέρια τα μπούτια της για να καταλάβει πως δεν ένιωθα τίποτα. Τότε γέλασε, τέντωσε το κορμί της και έβαλε τόση δύναμη στα γυμνασμένα της πόδια… που κόπηκε η ανάσα μου, ζαλίστηκα και ίδρωσα από το πνίξιμο!
Σταμάτησε. Σηκώθηκε και με ξανατράβηξε στο δωμάτιο, πάντα με την αλυσίδα. Εκεί μπροστά στο κρεβάτι μου έβγαλε τη μάσκα.
Όλο το φως μπήκε μέσα στα μάτια μου, μετά από τόση ώρα. Ζαλίστηκα, τυφλώθηκα!
Ξάπλωσε και έβγαλε το κυλοτάκι της.
- «Μην τυχόν και ανέβεις στο κρεβάτι… απλά θα με βλέπεις που θα γαμηθώ» μου είπε η Μπέτυ.
Ξεβρακώθηκε τεντώνοντας τις ποδάρες της, και - ανοίγοντας τις - μου αποκάλυψε τη μουνάρα της. Τη χάιδεψε λιγάκι. Αλλά με αιφνιδίασε. Άρχισε να δαχτυλιάζει την κωλάρα της! Μετά πήρε ένα δονητή σε σχήμα πέους, και σιγά σιγά τον έχωσε στο κώλο της, γέρνοντας λίγο το πόδι της στο πλάι για να βλέπω καλύτερα.
Εγώ στα 4 μπροστά στο κρεβάτι, το μισό μου σώμα ξαπλωμένο, το κεφάλι μου στην ίδια ευθεία με τη λεκάνη της… έγλειφα τη πατούσα της, με το βλέμμα καρφωμένο στο δονητή που μπαινόβγαινε στην κωλάρα της. Και μετά τον άνοιξε… κινώντας τον πιο γρήγορα, ενώ από τα δάχτυλα της κρατούσε πάντα την αλυσίδα από το λουρί μου!
Τόλμησα να τον πάρω στα χέρια μου, τη στιγμή μου είδα να βογγάει από το γαμήσι που έκανε στον εαυτό της. Τη γάμησα λίγο με το πλαστικό πούτσο, και έβλεπα τις πτυχές του πρωκτού της να ξεζαρώνουν χαλαρωμένες.
Το θέαμα ήταν πάνω από τις αντοχές μου…
- «Θα σου γαμήσω το κώλο» της φώναξα, και πετάχτηκα πάνω στο κρεβάτι. Παραδομένη από την καύλα της, με άφησε, μου πέρασε γρήγορα προφυλακτικό, και χωρίς τσιμπούκι, ήδη καυλωμένος, τον κάρφωσα στην ήδη ανοιχτή σούφρα της.
Μπήκα όλος, και κόλλησα πάνω της. Άρχισα να κουνιέμαι σαν τρελός, σαν κομπρεσέρ, που όμως η μπαταρία του θα τέλειωνε σε λίγο.
Άρπαξε το χέρι μου, και το οδήγησε στο λαιμό της, για να την πνίξω. Με τα πόδια της στους ώμους, στηρίχτηκα τα χέρια μου στο προσκέφαλο και τις έδωσα τα τελικά χτυπήματα - όσο μπορούσα - κατάκοπος από τα προηγούμενα παιχνίδια.
- «Δεν αντέχω άλλο !» της φώναξα, και σταμάτησα, ενώ αυτή μόλις βγήκα, έχωσε το μεσαίο της δάχτυλο στον ανοιχτό κώλο της, και συνέχισε να γαμιέται σαν τρελή, φωνάζοντας!!!
Πεταχτήκαμε στην ντουζιέρα… έχυσα πάνω στα πόδια της, τη στιγμή που έλουζε το στήθος μου με την καυτή της golden rain, στην αγαπημένη μου στάση, ενώ, σαν λύτρωση, απολάμβανα ουρλιάζοντας την καύλα που έβγαινε, λες συσσωρευμένη τόση ώρα, από το στήθος μου μέσα!

Ήταν άλλη μια αυταρχική συνεδρία με την απίστευτη Μπέτυ…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
sarouman
Τιμημένος
69
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Δεκεμβρίου, 2011
Ρεσιτάλ περιγραφής !Ωραίος ο παίχτης.
20 Δεκεμβρίου, 2011
τι να σας πω ρε παιδια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
20 Δεκεμβρίου, 2011
Αχ βρε Sarouman-Στράπονμαν κοντεύεις να φτιάξεις κοινό με τίς μεταφράσεις σου.
"Κριτικές" μέ ελληνικό κείμενο αλλά πάντα...... αγγλικούς υπότιτλους!!!
Εχεις πολύ πλάκα.
K
kaviros69
20 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

σε άλλο μέρος γράφονται οι ερωτικές φαντασιώσεις, τελειώνετε με τις παραμυθάρες........
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4