Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 142 10
Sex Studio
177642
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Λοιπόν, επίσκεψη 23/5/08 στις 4 το μεσημέρι. Μπαίνω με άψογες αναμνήσεις από την Γαλίνα πριν 10 μέρες και μου βγάζει η τστσ μία κοπέλα Χριστίνα (πρέπει να την έχω ξαναπετύχει στην Πιπίνου). Η χριστίνα ψηλή λεπτή κουκλίτσα με πανέμορφο κώλο, πολύ μικρό στήθος και γενικά μια χαρά, οπότε πέρνω ενυσχιμένο πρόγραμμα των 70Ε, το απλό 50, και μπαίνω.
Έρχεται η Χριστίνα σε 10 λεπτά!, μπαίνει μου παίρνει μία ακάποτη πίπα μάπα, κάθεται λίγο επάνω μου (μου λέει κουράστηκα και ξεκαβάλησε), γυρίζει στα 4 (όπου το θέαμα δεν ήταν άσχημο) και μετά από λίγη ώρα (αργούσα να τελειώσω γιατί είχα ξανακαταθέσει πριν) με ρωτάει αν θα τελειώσω σήμερα!
Τέλος πάντως τελείωσα κ έφυγα με τις χειρότερες εντυπώσεις, μάπα το καρπούζι πεταμένα τα λεφτά. Μακρυά από τη Χριστίνα, ούτε 20Ε δεν αξίζει..
Έρχεται η Χριστίνα σε 10 λεπτά!, μπαίνει μου παίρνει μία ακάποτη πίπα μάπα, κάθεται λίγο επάνω μου (μου λέει κουράστηκα και ξεκαβάλησε), γυρίζει στα 4 (όπου το θέαμα δεν ήταν άσχημο) και μετά από λίγη ώρα (αργούσα να τελειώσω γιατί είχα ξανακαταθέσει πριν) με ρωτάει αν θα τελειώσω σήμερα!
Τέλος πάντως τελείωσα κ έφυγα με τις χειρότερες εντυπώσεις, μάπα το καρπούζι πεταμένα τα λεφτά. Μακρυά από τη Χριστίνα, ούτε 20Ε δεν αξίζει..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 23, 2008
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού