Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 25 10
Πειραιώς 198
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
29120
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Ύστερα από τις καλές κριτικές και τις τρομερές φωτογραφίες της, σκέφτηκα ότι πρέπει να την δοκιμάσω. Η πραγματικότητα σε ξενερώνει λίγο, διότι οι φωτογραφίες δεν είναι ακριβείς, μιας και η κοπέλα είναι πιο γεμάτη και δεν έχει τις τρομερές αναλογίες μοντέλου που βλέπεις. Αντικειμενικά όμως η Αντρέα είναι μια γλυκιά παρουσία με μεγάλα "προσόντα" για τους βυζολάγνους. Ξέφευγε όμως από τα γούστα μου, οπότε ένα μείον.
Στο δωμάτιο είχε μια καλή συμμετοχή, όχι ιδιαίτερα όμως ζεστή και εκδηλωτική. Ήταν διεκπεραιωτική. Άλλο ένα μείον. Παρόλα αυτά στις υπηρεσίες της ήταν αρκετά καλή, καθώς άρχισε με Ισπανική, πέρασε σε μια ρουφηχτή και σχετικά deep πίπα και αλλάξαμε 2-3 στάσεις μέχρι την κατάθεση. Όλα καλά, τίποτα όμως που να με κάνει να θέλω να δοκιμάσω ξανά.
Σε κάποια στιγμή και σε μια αλλαγή στάσης δεν με άφησε καν να δώσω ένα πεταχτό φιλί στο νιμου της, μιας και δεν είχα πληρώσει παρά το "ταπεινό" πενηντάρικο.
Η όλη εμπειρία ήταν απλά ΟΚ και για αυτό και η βαθμολογία.
Στο δωμάτιο είχε μια καλή συμμετοχή, όχι ιδιαίτερα όμως ζεστή και εκδηλωτική. Ήταν διεκπεραιωτική. Άλλο ένα μείον. Παρόλα αυτά στις υπηρεσίες της ήταν αρκετά καλή, καθώς άρχισε με Ισπανική, πέρασε σε μια ρουφηχτή και σχετικά deep πίπα και αλλάξαμε 2-3 στάσεις μέχρι την κατάθεση. Όλα καλά, τίποτα όμως που να με κάνει να θέλω να δοκιμάσω ξανά.
Σε κάποια στιγμή και σε μια αλλαγή στάσης δεν με άφησε καν να δώσω ένα πεταχτό φιλί στο νιμου της, μιας και δεν είχα πληρώσει παρά το "ταπεινό" πενηντάρικο.
Η όλη εμπειρία ήταν απλά ΟΚ και για αυτό και η βαθμολογία.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Αντρέα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού