Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 420 10
Sex Studio
597421
Γενική βαθμολογία
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Σήμερα θα γράψω μια διαφορετικού τύπου κριτική. Αντί για αναλυτική περιγραφή της εμπειρίας μου, θα δικαιολογώ το βαθμό που βάζω σε κάθε επιμέρους κατηγορία. Έχουμε και λέμε λοιπόν: 1) Εμφάνιση κοπέλας 9. Δεν βάζω 10 γιατί αυτό αξίζει σε Μόνικα Μπελούτσι και πάνω. Πάντως το κορίτσι διαθέτει τα πάντα. Γλυκό, αγγελικό πρόσωπο, καλοσχηματισμένο και σφριγηλό σώμα με όμορφα στήθη. Ηλικία 25 ετών και πάντα ευωδιάζει και μυρίζει υπέροχα. 2) Συμμετοχή 9. Είναι θερμή παρουσία. Κάνει και δέχεται προκαταρκτικά με φιλάκια και γλυψιματα σε λαιμό, στήθος και κοιλιά. Το στοματικό της είναι χωρίς χέρια και γίνεται με υπομονή και χωρίς βιασύνη μέχρι να έρθει το επίθυμητό αποτέλεσμα. Στα "μείον" ότι δεν περιποιείται @@. Στο Σεξ δεν έχει πρόβλημα με τις στάσεις. Εγώ επέλεξα τη στάση cow girl και έμεινα εκεί μέχρι τέλους με δική μου πρωτοβουλία, αφού ένιωθα τέλεια. Επίσης είναι πολύ καλή και στο επικοινωνιακό κομμάτι. Μετά το σεξ κάθισαμε για λίγη ώρα και μιλήσαμε για πολλα και διάφορα. 3) Χώρος 9. Καταπληκτικό δωμάτιο, πολύ χλιδάτο με ξεχωριστό ντους. Το μόνο που λείπει είναι μια τηλεόραση. 4) Συμπεριφορά Τσατσάς 8. Είναι συμπαθητική και ευγενική. Όμως όταν βλέπει μόνο πενηνταρι συνήθως παραπονιέται γιατί δεν επιλέγεις πιο ακριβό πρόγραμμα. Όμως στο τέλος μόνη της παραδέχεται ότι υπάρχει οικονομική κρίση. 5)Πάρκινγκ 10. Απέχει 100 μέτρα από το μετρο της Δάφνης. Αν και εγώ πηγαίνω με αυτοκίνητο που το πάρκαρω πάντα σε ένα συγκεκριμένο μέρος κοντά στο στούντιο. 6) Σχέση απόδοσης - τιμής 9. Για το απλό πρόγραμμα που επέλεξα εγώ θεωρώ ότι η απόδοση της κυμανθηκε σε πολύ καλά επίπεδα. Δεν βάζω 10 διότι δεν είχαμε κάτι έξτρα , π.χ. γλωσσοφιλα, όπως με άλλες κοπέλες. Ήταν όμως μια εξαιρετική εμπειρία με ένα νέο κορίτσι που συνδιαζει ομορφιά και καλή διάθεση και συμμετοχή.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού