Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 181 10
Sex Studio 174303
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χθεσινή επίσκεψη στην Αφρούλα.
Παλιά γνώριμη αλλά είχα καιρό να την επισκεφτώ.
Η επίσκεψη έγινε στις 17.00 μετά από πολύ δουλειά.
Πήρα το πρόγραμμα των 60,00ευρώ με μασάζ.
Περίμενα την Αφρούλα κανά μισάωρο, κοιμήθηκα και λίγο και μόλις είχα χαλαρώσει σκάει μύτη το μωρό.
Χαμογελαστή, ευγενική και μοσχομύριζε.
Έναρξη με καταπληκτικό μασαζάκι (όλα τα λεφτά μάγκες) κανά 10λεπτο, μυοχαλαρωτικό, και μάλιστα ξέρει και να τρίβει και καλά, εν συνεχεία σκούπισμα της πλάτης με μωρομάντιλο (ναι καλά διαβάσατε) και αρχίζει το ματς.
Με ξεκινάει με μία μανιασμένη πίπα, χτυπήματα της πούτσας στο στόμα της, βρωμόλογα, οι λάγνες ματάρες της να με κοιτάνε συνέχεια.
Τρελάθηκα, απίστευτο τσιμπούκι και διαρκείας.
Ανέβηκε μετά από πάνω μου και με άρχισε με γρήγορο ρυθμό στάση σκαμνάκι. Μπάμπα-μπούμπα, μάχη κανονική (έχω και μπάκα και ο ήχος ήταν στεροφωνικός από τα γαμήσι)
Αφού η καύλα είχε χτυπήσει κόκκινο της λέω να πάμε στην πολυθρόνα για τρέλες.
Με ακολουθεί πρόθυμα και ανεβαίνει από πάνω μου και με καβαλάει με θέα το όμορφο και μικρό κωλαράκι της.
Την καρφώνω αλύπητα, μετά τη βάζω να μου γυρίσει φάτσα στην πολυθρόνα την γαμάω δυνατά και πάλι με αυτή από πάνω μου.
Την σηκώνω και την βάζω στο κρεβάτι για την τελική ευθεία.
Το μωρό δυνατό και ακούραστο.
Την αρχινάω ιεραποστολικό και μόλις ένιωθα ότι έφθανε το τέλος της λέω να με τελειώσει με πίπα (με προφυλακτικό).
Πρόθυμο το κορίτσι τον παίρνει στο στόμα της, τον πιπιλάει με μανία και επετεύχθη η έκρηξη!
Με τρέλανε και ούρλιαζα αλάνια από τη καύλα. Μου τον ρούφηξε λίγο ακόμη, τον στάγγιξε με έβγαλε την καπότα και μου τον σκούπισε και με μωρομάντιλο.
Τί να λέμε τώρα.
Ο καθείς στο είδος του και η Αφρούλα στο γαμήσι.
Να΄σαι καλά κούκλα μου.
Κάνω τα κουμάντα για σύντομη γύρα και πάλι.
Υστερόγραφο: η Αφρούλα με είπε ότι θα εξακολουθήσει να δουλεύει Κωλέττη Δευτέρα έως και Τετάρτη 10.00 με 19.00 και δεν θα πάει Φρίξου 15.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Υπηρεσίες
gabetsos
Ενεργό Μέλος
45
Πόντοι:
601
Ανάφερε αυτήν την κριτική