Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 72 10
Sex Studio 155111
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Συνάντηση με την εξ Αμστερνταμ (μού δήλωσε) Πάολα λίγο πριν τη λήξη της απογευματο-βραδυνής βάρδιας. Ήταν και η Άντρεα που θα τη επέλεγα, αλλά είχα ξεκινήσει για Παόλα και είπα να μην αλλάξω γνώμη. Μάλιστα σκέφτηκα να πάω και με τις δύο ταυτόχρονα αλλά θα διπλασιαζόταν το κόστος στα 80 ευρώ και δεν το επιχείρησα (έμεινα στο απλό προγραμμα).
Η Πάολα είναι ξανθιά με ίσια μαλιά έως τους ώμους όπως στις φωτο. ~1,65-1,70μ. Συνηθισμένο πρόσωπο. Στήθος φυσικό, όχι μικρό, όπως στις φωτο, όχι απολυτα στητό. Νορμαλ σώνα. Μιλάει ελληνικά.
Ξεκίνημα με χαδακια εκατερωθεν, ασχολήθηκα με το στήθος-ρόγες της, σύντομα ανέλαβε πρωτοβουλία και μού πέρασε το λάστιχο, στοματικό (χάιδεμα κλειτ εγώ), ιεραποστολικό (αμοιβαία φιλάκια σε λαιμούς), εκείνη στα 4 με μένα γονατιστό στο κρεβάτι (εγω: χαιδεμα κλειτ, πλάτης και στηθους της), και τέλειωμα με εκείνη από πάνω φάτσα-με-φάτσα. Τα είπα γρήγορα? Κάπως έτσι ήταν η συνάντηση, ίσως να μού φάνηκε πιό γρήγορη απόσο στην πραγματικότητα ήταν. Κάναμε τα βασικά, δεν παραπονέθηκε η κοπέλα για κάτι, αλλά ίσως επειδή ήμουν κουρασμένος ή επειδή δεν γνωριζόμασταν, κτλ ή για όλους τους λόγους μαζί δεν θεωρώ ότι ήταν από τις κορυφαίες συναντήσεις της ζωής μου. Το ένστικτο μου μού λέει ότι θα ήταν πολύ καλύτερη εάν την ήξερα λιγάκι. Ωστόσο, οι δουλειές έγιναν άρα δεν αποθαρρύνω κανέναν. Το μέλλον (και οι ...δυνατότητες μου) θα δείξει εάν θα την επαναλάβω..
Πάολα σ’ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Πάολα
ICCAROS
Σπουδαίος
200
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια