Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831745
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Κυριακή πρωί ,καλός καιρός και αφού δεν θα πήγαινα για ψάρεμα λέω δεν γαμείς. Έβλεπα και κάτι καβλωτικά όνειρα την νύχτα , που τα ερμήνευσα ότι δεν θα έβλεπα ψάρι…τουλάχιστον ας έβλεπα μουνί. Ροβολάω λοιπόν προς το ευαγές ίδρυμα της Φυλής σχετικά ήσυχος ,καθότι μέρα και ως εκ τούτου και άοπλος. Η περιοχή σχετικά ήρεμη και ο δρόμος άδειος καθότι κάποιος απέναντι από το στενάκι μετακόμιζε και υπήρχε φορτηγό. Σκέφτηκα , ακόμη ένας έλληνας την κάνει και θάρθει στη θέση του κάποιος μαύρος .Τέλος πάντων χτυπάω μπαίνω και πέφτω στην Πέτρα.(Κα Πέτρα).Ο χώρος πάντα καλός (τα έχουν πει όλοι) και μάλιστα στολισμένος ,τα της εποχής. Μπράβο βρε Άντζελα και καλές γιορτές. Δεν είχα ενημερώσει ότι θα πάω για να τσεκάρω …την τυχόν διαφορά που υπάρχει στην αντιμετώπιση. Το μαγαζί άδειο , ούτε speed , ούτε lagonisian ,ούτε orestis kou , cheyen κ.λ.π..Όχι ρε πούστη λέω, μόνος μου θα γαμήσω- χωρίς εξέδρα. Έχω την Αλεξάνδρα μου λέει η stone κάπως άκομψα. Όπως λέμε …έχω γάβρο σήμερα ! Σκάει μύτη και η Άλεξ χαμογελαστή. Ομολογώ ότι είναι λίγο πιο wide από τις φωτό και δεν ενθουσιάστηκα. Όμως φορούσε ένα δικτυωτό που ταίριαζε με το ψάρεμα που λέγαμε και λέω τι είναι ο κάβουρας τι το ζουμί του ας περάσω. Στάζω ένα συμπαθές κατοστάρικο και λέω full. Full me ti ? μου λέει η Κα κοτρώνα , με αυταρχικό ? Όχι λέω γιατί βλέπω ότι δεν την ανικάω. full με 7 άρια δηλαδή του κώλου! Ν΄ ανέβω 3 ή 4 ? Πάγαινε στο 2 με λέγει διότι σ’ αυτά είναι 2 πελάτες και τους τσακίζει η Μπέτυ. Μπήκα πλύθηκα άραξα και περίμενα. Συντόμως εισήλθε και η Άλεξ. Πρόσχαρη και χαμογελαστή.
Είναι γύρω στο 1.62-5 σωματώδης -καμπυλάτη + ,ξανθιά .Χυμώδης και με φακίδες στην πλάτη. Έβγαλε το δίχτυ για να μην σκαλώσει κανα αρχίδι και με αρώτηξε αν θέλω κάτι το ιδιαίτερο. Essresso σκέφτηκα που δεν είχε απ΄ ότι είδα (Ακούς Άντζελα?).Για να μην σας τα ζαλίζω η Άλεξ ήταν πολύ καλή στο πρόγραμμά της άνετη χαλαρή και καβλωτική. Τα βυζόνια είναι σπέσιαλ ,το μουνάκι γλόμπος και καθαρό , η πίπα πολύ καλή με φτύσιμο αλλά μόνο (προσοχή) με σκούφο. Έγλειφε όμως άνετα την κάτω περιοχή. Είναι μπαμπάτσικη και αντέχει , όταν φορτώνεις φωνάζει δυνατά , χαμογελαστή χωρίς μα και μου. Τίμησα πρώτα κολαράκι (ωραία αίσθηση) και μετά ροδακινάκι. Πέσανε και κάτι ωραία γλωσσόφιλα τα οποία μ ΄έφτιαξαν περισσότερο και δεν τα περίμενα κιόλας.(Είμαι πολύ ωραίος ,τι να κάνουμε ?? χα!χα!) .Το ροδακινάκι στο γλύψιμο έβγαλε πολύ χυμό. Άντε…, το ξεφλούδισα για τον επόμενο. Όλα καλά , έφυγα με χαμόγελο και την αίσθηση ότι δεν πέταξα το 100 ρικο. Επέμειναν να μου δώκουν καφέ για τον δρόμο ,αλλά δεν πήρα γιατί με το κράνος δεν ρουφιέται ο άτιμος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
130
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2011
εβγαλα το διχτυ για να μην σκαλωσει κανα αρχιδι....χαχαχα..τι ειπε το ατομο...ωραια κριτικη
12 Δεκεμβρίου, 2011
Μια πολυ ωραια κριτκη, με χιουμορ αλλα και κατατοπιστικη, που την διαβασα πολυ ευχαριστα.
Ωραιος.
12 Δεκεμβρίου, 2011
ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....

εχεις φοβερο χιουμορ αγορι μου......πολυ ωραια κριτικη.....
K
KELARA
12 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευχαριστώ φίλε indian ,sorry που σου έφαγα το n και το e .Κερνάω esspresso ...στης Άντζελας ...όταν βάλει.
12 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

''Μια πολυ ωραια κριτκη...''

Μην δίνεις σημασία και ο CHEYENNE ''έφαγε'' από την κριτική σου το γιώτα.
ή μήπως είναι από χωριό;
(Updated: 12 Δεκεμβρίου, 2011) 12 Δεκεμβρίου, 2011
"Όλα καλά , έφυγα με χαμόγελο και την αίσθηση ότι δεν πέταξα το 100 ρικο."

Δηλαδή ο πρωκτικός έρωτας (και μάλιστα με μια κοπέλα που δεν σου πολυάρεσε) και η πίπα ΜΕ καπότα στα 100 ευρά είναι value for money;;;
Κατάλαβα κάτι λάθος ρε παιδιά;
Π
Πύρκαυλος
12 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Άύτά δεν καταλαβαίνω και εγώ Πύρκαυλε..Απλά πιστεύω ό,τι δινονται πολύ εύκολα υψηλές βαθμολογίες λες και είμαστε στο δημοτικό και φοβόμαστε μην αφήσουμε ψυχικά τραύματα στα παιδάκια (οι 30αρηδες θα θυμούνται ότι στο δημοτικό κάποια εποχή όλα τα παιδιά,ακόμα και οι κλινικές περιπτώσεις, έπαιρναν Α)..
Τουλάχιστον από αυτή βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα α)Η Αλεξάνδρα είναι αρκετά γεμάτη β) Δεν κάνει ελέυθερο στοματικό..
Με προηγούμενες κριτικές για το συγκεκριμένο στούντιο είχα σχεδόν πειστεί ότι εδρεύουν κοπέλες που κατά λάθος δεν έγιναν μοντέλα/ηθοποιοί κτλ..
Σε τελική ανάλυση ο καθένας μας έχει συγκεκριμένα γούστα..
12 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγώ πάντως φίλε, όταν βλέπω δεκάρια σε εμφάνιση τρελαίνομαι. Ντάξει, υποκειμενική η ομορφιά δεν αντιλέγω. Αλλά άμα πάω και βαθμολογήσω με 10 το κήτος του Φ74 φερ' ειπείν, θα είμαι τρελός, στραβός ή ηλίθιος... Δεν εξηγείται αλλιώς. Και η Monica Belluci να ήτανε, 10 θα πήγαινε πολύ ρε γαμώτο!
Π
Πύρκαυλος
12 Δεκεμβρίου, 2011
Πολύ αντιφατικά μάς τά λές.Ερριξες γλωσσόφιλα αλλά η πίπα με σκούφο ήταν πολύ ωραία.
Η Αλεξάνδρα ήταν πιό wide (ντουλάπα) απ' ότι περίμενες αλλά έφυγες με το χαμόγελο.
......ψιτ λεβέντη, κύττα να δείς άν έρχομαι.
K
kaviros69
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9