Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 260 10
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η γύρα στα στανταράκια μου συνεχίζεται. Σειρά της Σαμπρίνας που βόλευε η βάρδια της σε σχέση με τις υποχρεώσεις μου. Άλλωστε, θα λείψει για τις γιορτές, και είχα ήδη πολύ καιρό να περάσω (αν και είναι αγαπημένη μου και την έχω ήδη τιμήσει πλειστάκις). Η κοπέλα νομίζω είναι πασίγνωστη εμφανισιακά, υπάρχουν φωτο & κριτικές. Εγώ την θεωρώ μέσα στις 3 ωραιότερες στουντιογυναίκες που έχω ποτέ συναντήσει. Πάντα κεφάτη και επικοινωνιακή. Είπαμε διάφορα. Χαρήκαμε και οι δυό που συναντηθήκαμε. Στο ψητό: ντουζ μαζί, μετά χάδια, αγκαλιές, να περιποιούμαι στήθη, το όμορφο κάτω σύστημα της, εκείνη να μού κάνει ακαπ. Άλλοτε εκείνη στο ύπτιο, άλλοτε γονατιστή, άλλοτε πλάγια. Περάσαμε αρκετή ώρα σε αυτό το στυλ, με κουβεντούλα και κομπλιμέντα όταν κάναμε τις εναλλαγές. Ελεύθερες κινήσεις ανεξαρτήτως προσανατολισμού του κρεβατιού. Ισπανικό σε συνδυασμό με ελευθερο. Συνέχεια με λωτο και σφιχταγκαλιάσματα. Γύρισμα σε ιεραποστολικό. Κάποια στιγμή σκέφτηκα να της πω να ανέβει πάνω μου για να θαυμάσω και τη θέα πριν τελειώσω. Όμως με είχε σφίξει τόσο όμορφα με χέρια και πόδια αφενός και αφετέρου κουνιόταν τόσο καλά από κάτω μου που δεν ήθελα να χαλάσω το σκηνικό. Δυνάμωσα το πέρα-δόθε και μετά από λίγο τελείωσα. Με κράτησε για λίγο μέσα, και μετά ακολούθησαν τα περαιτέρω. Χαλαρή κουβεντούλα ενόσω έκανε ντουζ και ντυνόταν πριν αποχωρήσει. Σαμπρίνα σ’ευχαριστώ και πάλι, και νάσαι πάντα καλά! Ελπίζω να τα ξαναπούμε (υποθέτω το 2012 -δεν νομίζω να τα ξανακαταφέρω στη μια βδομάδα που απέμεινε πριν πετάξει το κελεπούρι).

Φευγοντας ξεκίνησα να κάνω πλάκα που εκείνη τη συνέχισε βγαίνοντας από το δωμάτιο ενώ στο πρόσωπο της είχε το καταπληκτικό της χαμόγελο: θα γράψω στο ιντερνετ ότι είσαι άσχημη, γριά, κοντή, 35 κιλα, μαύρη, γεμάτη τρίχες, να μην σού έρχεται κανείς παρα μόνο εγώ.

Ο χώρος φινετσάτος, καθαρός, φροντισμένος, από τους καλύτερους. Υστερεί στο μικρό σαλόνι και στην έλλειψη WC. H πρόσβαση εύκολη με ΙΧ (σήμερα), παρκαρισμα ιδιωτικό, ποσώς με ενδιαφέρει εάν με καρφώνουν. Η υπηρεσία πάντα πολύ καλή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.203
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού