Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 162645
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χτες Παρασκευη- ξημερωματα Σαββατου,και αφου ειχα Γαμησει μια Παντρεμενη 2 φορες το μεσημερι και πηγα δουλεια στο καπακι,και αφου σχολασα και βγηκα με κατι συναδερφους για να πιουμε κανα ποτο και να δουμε κανα Κωλαρο-Βυζακι στη Παραλια ειπαμε να κανουμε την Καθιερωμενη μας Ιεροτελεστια..δηλ Μπουρδελοτσαρκα.Αφου πηγαμε Βαρδαρη οπου τις μισες και παραπανω τις εχω..Πηδηξει, φτασαμε στα στουντιακια του Μυλου.Ειχα βαλει απο καιρο στο ματι την Χριστινα αλλα και λογω της κουρασης και της εξαντλησης αποφασισα και εδωκα τα 30 ευρω και μπηκα στο δωματιο-Σουιτα καλυτερα θα το ελεγα οπου εμεινα Αφωνος...Τζακουζια,καθαρο,μεγαλο δωματιο με τηλεοραση 40 και ιντσων και γενικα σε προδιαθετει αλλα και σε ξεκουραζει μονο με το ματι.Μπαινει η ξανθια Βυζαραζου με κατι ρωγες τεραστιες,25-30 χρ,ωραια επιδερμιδα,γαλαζια ματια με κατι τατοο πανω της και πολυ ωραια και σαρκωδη Χειλακια ολο Υποσχεσεις..Την ειπα οτι εχω διιβασει τις καλυτερες κριτικες για αυτην και αμα ειναι καλη θα πραξω κατι αναλογο και της αρεσε πολυ και μου εδωσε τις Βυζαρες της στην κυριολεξια να τις Φαω..Πολυ ωρα γλειψιμο και χουφτωμα παντου,τριβοταν πανω μου,εγλειφε αρχιδια αρκετη ωρα και Πιπα αρκετα καλη με πολλα Μπουκωματα και μεχρι λαρυγκα αλλα λιγο με γρηγορο ρυθμο κατι που δεν μου Αρεσε και πολυ..και αφηνε και δαχτυλο στην Μουναρα της Αδιαμαρτυρητα!!Ανεβαινει απο πανω οπου χτυπιοταν για κανα 2 λεπτο και της εδινα και Κωλοσκαμπιλα αρκετα διχως να δυσανασχετησει και μετα στα 4 οπου φανηκε να της αρεσει,αλλα πολυ Πηγαδι δεν καταλαβαινα Τιποτα..Της ειπα να μου τον παιξει..στο τελος γιατι δεν ειχα δυναμεις ουτε να περπατησω,οπου λιγο μετα..Τελειωσα και εβγαλα και αρκετη ποσοτητα.Θα ξανατιμηθει αλλα θα παω ξεκουραστος για να με..κουρασει η Χριστιναρα!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 10, 2011
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
ΔΜ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού