Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 833811
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επίσκεψη Παρασκευή βραδάκι κατά τις 20.30. Η περιοχή εκεί γύρω όλο και αγριεύει, καθώς ακριβώς στο απέναντι πεζοδρόμιο από το στούντιο είχαν στρώσει κάποιοι να κοιμηθούν. Θέλοντας και μη ένιωσα ένα σφιξίμο στο στομάχι. Χτυπάω το κουδούνι και μόλις μπαίνω μέσα ,αισθάνομαι σαν να βρέθηκα σε έναν άλλο κόσμο. Σαν να πέρασα κάποια Stargate και ξαφνικά μεταφέρθηκα σε άλλη διάσταση. Καμιά σχέση με τη φτωχεια, την κακομοιριά και τη βρωμα του έξω κόσμου. Μέσα χλιδή,καθαριότητα και ομορφιά. Εκείνη τη στιγμή το στούντιο ήταν άδειο και όλα τα δωμάτια ελεύθερα. Στην μπάρα μόνο καθόταν ένας συναγωνίστης και μιλούσε με την Αλίκη. Με υποδέχτηκε μια άλλη κοπέλα που εκείνη την ώρα δεν είχε βάρδια. Πρέπει να ήταν η Μαρίνα ,όμως δεν είμαι 100% σίγουρος. Μου ανέφερε τις κοπέλες κι εγώ επέλεξα την Μπεττυ. Πλήρωσα με κέρασε ένα χυμό κι ανέβηκα στο δωμάτιο 3. Περιττό να το περιγράψω. Απλά θα πω ότι είναι ο καλύτερος και πληρέστερος χώρος στον οποίο έχω βρεθεί. Έκανα το ντουσάκι μου και πριν καλά καλά τελειώσω ακούω την πόρτα να ανοίγει και βλέπω την Μπεττυ να μπαίνει. Είχαμε αρκετούς μήνες να βρεθούμε ,διότι τα πρωινά της ωράρια δεν με βολεύουν κι έτσι ο εναγκαλισμος μας υπήρξε θερμός και παθιασμένος. Συζητήσαμε λίγο για τους μήνες που πέρασαν και μετά ξεκινήσαμε τη "συνεδρία" μας. Η Μπεττυ έχει το καλό ότι πάντα εφευρίσκει τρόπους ώστε το σεξ μαζί της να έχει πάντα ποικιλία και να γίνεται ποτέ βαρετό όσες φορές κι αν έχεις πάει μαζί της (εγώ καμιά πενηνταριά). Έτσι ξεκίνησε τα προκαταρκτικά χρησιμοποιώντας μόνο τα πόδια της. Μασάζ με τα πόδια και γερό πάτημα στην πλάτη, ποδομαλακία με τρίψιμο του πέους ανάμεσα στις γάμπες της και ταυτόχρονα ποδολαγνεία από την πλευρά μου. Αφού πέρασαν αρκετά λεπτά έτσι, στη συνέχεια ξεκίνησε ένα ονειρεμένο στοματικό αρχίζοντας από τα @@. Ωραία περιποίηση όλης της περιοχής και κάποια στιγμή το στόμα της ανέβηκε λίγο παραπάνω και άρπαξε το πέος με πάθος και άψογη τεχνική. Ταυτόχρονα έβαλα κι εγώ το σώμα μου στην κατάλληλη θέση ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τη στάση 69. Την έγλειψα κι εγώ με μανία απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Σιγά σιγά ο "πύραυλος" όλο και ανέβαινε μέχρι που ήταν έτοιμος για εκτόξευση. Τότε της λέω να στηθεί στα 4 και ξεκινάω ένα αρκετά δυνατό πισωκολλητό. Τη σφυροκόπησα αρκετά λεπτά, όμως δεν ήθελα να τελειώσω έτσι. Ήθελα να τη βλέπω ώστε να περιποιούμαι και το πρόσωπο της. Έτσι ξάπλωσε ανάσκελα εγώ ανέβηκα πάνω της κι αρχίσαμε ένα ήρεμο και τρυφερό ιεραποστολικό. Δεν άντεξα όμως για πολύ και ύστερα από λίγο κατέθεσα. Μείναμε έτσι κολλημένοι γελώντας και πειράζοντας ο ένας τον άλλον. Κατόπιν πήρε κάποια υγρόμαντηλα και αφού μου έβγαλε το προφυλακτικό με σκουπισε με φροντίδα. Για μια ακόμη φορά ήταν μια πολύ ωραία και δυνατή εμπειρία με την Μπεττυ. Όσο έχω ακόμη λεφτά και βολεύουν και τα ωράρια θα την επισκέπτομαι. Βγαίνοντας από το στούντιο αντίκρυσα και πάλι τους ανθρώπους που κοιμόντουσαν στο πεζοδρόμιο. Χιλιάδες σκέψεις γέμισαν το μυαλό μου, όμως δεν είναι της παρούσης. Ταχύνα το βήμα μου κι απομακρυνθηκα γρήγορα από κει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 10, 2011
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Υπηρεσίες
irkanos
Ενεργό Μέλος
122
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Δεκεμβρίου, 2011
Betty ...is the Best!

(Updated: 11 Δεκεμβρίου, 2011) 10 Δεκεμβρίου, 2011
''...Βγαίνοντας από το στούντιο αντίκρυσα και πάλι τους ανθρώπους που κοιμόντουσαν στο πεζοδρόμιο...Ταχύνα το βήμα μου κι απομακρυνθηκα γρήγορα από κει.''

Αυτές είναι οι μεγάλες διαφορές μεταξύ των ανθρώπων, άλλοι δεν έχουν που να κοιμηθούν και άλλοι έχουν την δυνατότητα να δίνουν 50 ευρώ ( τουλάχιστον ) για την ευχαρίστησή τους.
Δεν το κατακρίνω, απλά το αναφέρω και σκέφτομαι ένα φανταστικό σενάριο, όπου ο φίλος irkanos, αντί να πέρναγε την ''Stargate'', να πήγαινε λέει σε αυτούς τους ανθρώπους, να τους έπερνε και να τους οδηγούσε στο διπλανό ξενοδοχείο το Brazil, όπου θα μπορούσαν να ''κοιμηθούν σαν ανθρώποι'' και αυτοί , έστω για μια νύχτα.
11 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε μου έχεις δίκιο. Αυτή ήταν μια από τις σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό μου. Υ.Γ 1 Δεν με λένε Δημήτρη. Μάλλον με μπέρδευεις με άλλον. ΥΓ 2 Έχω κάνει λάθος την ημερομηνία. Είναι 09-12-2011.
11 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εμεις δινουμε 50 και 100 αραια και που και αλλοι ειναι πιο πλουσιοι δινουν 500 για την ευχαριστηση τους αλλοι 5000 αλλοι ειναι μεγιστανες ,ετσι ειναι η ζωη..
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4