Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 85 10
Sex Studio
125107
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Λιλη για 2η φορα, ειδα κατι φωτογραφιες της με αλαγμενο λουκ με ραστα μαλια και ψιθηκα αφανταστα, οποτε αλλη σκεψη δεν υπηρχε, μπενω στο μπουρδελο, βγενει η μικρα, τα μαλια ομως τα ειχε χωρις ραστα, δεν πτοηθηκα αφου και παλι την ηθελα, περασα μεσα αυτην την φορα με απλο 40 παρακαλω.!! και την περημενα, η καυλιτσα ηρθε μεσα, ψιλοαβαφη στο πρωσοπο μονο στα ματια ειχε βαψιμο, το μονο που με ψιλοχαλασε αρχικα ηταν κατι ψιλοκοκκινα σπυρακια στα μουτρα της που χαλουσαν την ομορφια της, την επεσε κλασικα στο κρεβατι μπρουμητα, αφου περηποιηθηκα δεοντως το απιστευτο κωλαρακι της εκει επηλθε το ξενερωμα απο μερους της, αλαξε σταση και με διεταξε να ξαπλωσω χωρις να δεχετε αλλα χαδια απο μερους μου, η ξινιλα της μου γυρησε τα μυαλα μερικες μοιρες πριν το σημειο βραζμου μου.!!! σκεφτηκα να την στηλω στο δοιαολο, καθως ενιωθα το αιμα μου να αναιβενει στο κεφαλι μου.! ...αλλα μεσα μου κατι μου ελεγε οχι, οποτε ηρεμησα και ξαπλωσα κανοντας της το χατιρι, με περηποιηθηκε με λιγα χαδακια και σκιζοντας την καποτα εκτελεσε μια κλασικη απλη πιπα χωρις ουσια, στην κινηση μου να χαιδεψω την μουναρα της απομακρυνθηκε και μου εριξε ενα απηλιτικο βλεμα, συνεχιζοντας να τον παιρνει στο στομα ρουφηχτα, καραμελωμα δεν υπηρχε, ανεβηκε κατευθειαν απο πανω μου αφου πρωτα χρησημοποιησε την κρεμα της, τον εποιασε και ετριψε με μανια στην μουναρα της, με το ενα ποδι πατουσα και το αλλο γονατο τον εβαλε μεσα της και αρχισε να κουνιετε νωχελικα ή βαριεστημενα, κοιτουσα την ολη φαση χαιδευοντας της οποτε σε μια φαση τραβηχτηκα προς το μερος της κοβοντας την φορα της θελοντας να γλυψω τα μικρα βυζια της, σπαστηκε.!! και με ρωτησε τι κανω με ενα νευριασμενο υφακι...εκει της απαντησα ξερα και με το δικο μου υφος ....σε γαμαω μωρη καριολα.!!...το επεξεργαστηκε για 1-2 δευτερα, μαλλον καταλαβε οτι δεν θα την παρει και το πηρε αλλιως, περνοντας και εγω μια απαντηση που δεν περημενα...οχι εγω σε γαμαω.!!...μου λεει και αρχισε να χοροπηδιετε σε εναν ρυθμο γαματο.!! κοντραροντας με στο στηθος και πατοντας και με τα δυο ποδια στο κρεβατι ανεβοκατεβενε ελενχοντας την διησδηση πληρως μπενοβγαζε μονο το κεφαλακι και οχι ολο τον πουτσο, εκει την εσπρωξα και την γυρησα ιεραποστολικα, αναποδα του κρεβατιου, μπηκα μεσα στην μουναρα της και αρχισα να την σπρωχνω εντονα και γερα σε σημειο να σφιγγετε.!! και να κατσουφιαζει, ισως απο πονο.!!?? στα αρχιδια μου.! την εχυσα καλαααα.!! και σηκωθηκα με την μια απο το κρεβατι ενω αυτη παρεμεινε εκει...τι ηθελε και ρεστα.??? την καλυνηχτησα και εφυγε οπως ηρθε με την ξινιλα της παρεα.!
Αναμηκτα αποτελεσματα, απο την μια εβγαζε την ξινιλα της και απο την αλλη εδειχνε να γουσταρει αυτο που κανει, με μπερδεψε παρα πολυ ομολωγω για αυτο θα της πω αντε γαμισου παλιοΛιλη.!! δεν θα υπαρξει απο μερους μου αλλη φορα στο προσεχες μελλον, οχι.!! ...τελος ισως εκανα λαθος ή ξεγελαστηκα που εγραψα στην προηγουμενη κριτικη μου για αυτην, οτι κοιταζει ψιλα, κοιταζει ψιλα αλλα οχι την κορυφη, το ταβανι ισως.!! εχει παρει ψιλα τον αμανε...ποια νωμιζει οτι ειναι το πουτανακι.??? Να μαθει καλυτερα για αρχη, οπως λεει ο παρακατω συναθλητης, τι σημαινει επαγκελματισμος στον χωρο της, και μετα τα ξαναλεμε...
Αναμηκτα αποτελεσματα, απο την μια εβγαζε την ξινιλα της και απο την αλλη εδειχνε να γουσταρει αυτο που κανει, με μπερδεψε παρα πολυ ομολωγω για αυτο θα της πω αντε γαμισου παλιοΛιλη.!! δεν θα υπαρξει απο μερους μου αλλη φορα στο προσεχες μελλον, οχι.!! ...τελος ισως εκανα λαθος ή ξεγελαστηκα που εγραψα στην προηγουμενη κριτικη μου για αυτην, οτι κοιταζει ψιλα, κοιταζει ψιλα αλλα οχι την κορυφη, το ταβανι ισως.!! εχει παρει ψιλα τον αμανε...ποια νωμιζει οτι ειναι το πουτανακι.??? Να μαθει καλυτερα για αρχη, οπως λεει ο παρακατω συναθλητης, τι σημαινει επαγκελματισμος στον χωρο της, και μετα τα ξαναλεμε...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Λίλη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού