Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 65 10
Sex Studio 167436
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Φτανοντας στην εισοσο πεταχτηκε πανω απο τον μαντροτοιχο ενας μουργος.!! απο την διπλανη αυλη και αρχισε να μας γαυγιζει λες και πηγαιναμε να του γαμισουμε την αφεντικηνα, το σπιτι στον οροφο, ωραιο ανετο σαλονακι, δωματιο χωρις νυπτηρα ουτε ντουζιερα, μονο χαρτι χειρος και μωρομαντυλα πανω στο κομοδινο, κρεβατι διπλο, η κοπελα Κανελια στο ονομα την ειχα σταμπαρει για τις βυζαρες της, ψιλη αδυνατη μελαχρινη κοπελα με ομορφο προσωπακι, φουρουσε χυχτιωτες καλτσες εως και πανω απο το γονατο, μου αφησε παρα πολυ χρονο στο δωματιο και ηρθε μεσα ψυχρα, γδυθηκε και δεχτικε μερικα ελαφρα φιλια απο μερους μου αλλα η ολη σταση της και κινησεις ηταν τοσο προγραματισμενες ωστε να κλειδωνει σε ολες τις στασεις της τα χερια μου ωστε να μην την χαιδευεις, χωρις ομως να διαμαρτυρηθει πουθενα θα ελεγα, ξεκινησε ενα προκαταρτικο τριβοντας και κολοντας το σωμα της πανω μου, δεν μου επετρεψε με αυτον τον τροπο να την ευχαρηστηθω οπως θα ηθελα, πιπα καλη με πολυ χρηση δοντιου αργη, αλλα σταση αναμεσα απο τα ποδια μου να μην φτανω τιποτα, ανεβηκε απο επανω και κλειδωσε τα χερια μου με τα δικα της βαζοντας τα εξω απο τους ομους μου, ωστε να μην μπωρω να κανω παιχνιδι, μηδεν αισθηση απο τον μουνι της, δεν καταλαβαινα τιποτα, νωμιζα οτι πρεπει να χρησημοποιησε κρεμα πριν ερθει μεσα, δεν βολευομουνα με τιποτα, αχαρες κινησεις και την γυρναω ιεραποστολικα ξανακανει ενα παρομοιο κολπο κλειδωνοντας παλι με τα χερια της τραβοντας με απο την μεση δεν μπορουσα για αλλη μια φορα να την ευχαρηστηθω οπως ηθελα, γαμουσα αερα κυριολεκτικα, δεν καταλαβαινα τιποτα, αλαγη στα 4αρα να ποιανω την καποτα και να βλεπω οτι ειναι θεοστεγνη, αρα δεν χρησημοποιησε κρεμα, τοσο πηγαδι το μουνι της.??? Χμμμ; στηθηκε στα 4αρα, κωλαρακι και θεα μετρια, τον αρπαξε και τον εβαλε μεσα της, εκει αρχησε να μου τραβαει μανιασμενα τα αρχιδια για να με ερεθισει λες και τραβουσε την αλυσιδα απο καζανακι νιαγαρα.!!! γαμουσα αερα δεν καταλαβαινα τιποτα, σκεφτομουνα να τα παρατησω και να την διωξω, εγυρα πανω της να ποιασω λιγο βυζακι να φτιαχτω, καπου εκει αρχισα να ψιλοερεθιζομαι παραληλα με το αρχιδοτραβηγμα της το οποιο μεταλαχτηκε σε χαιδεμα και τερμα, εχυσα και δρομο...
Η κοπελα το εχει δουλεψει πιστευω το θεμα, το εχει μελετησει πως να σε κανει με τις κινησεις, μηχανικες, προβλεψιμες ξερει τι πρεπει να κανει για να μην σε αφησει να κανεις εσυ παιχνιδι, τα φερνει ολα στα μετρα της, δεν διαμαρτηρηθηκε αν και περασε αρκετος χρονο, χαμογελαστη θα ελεγα αλλα δεν αξιζει τα 50 ευρω που ζηταει στο απλο με τιποτα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Καμέλια
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Δεκεμβρίου, 2011
εχεις δικιο παιχτη για αυτες τις κινησεις και τις θεσεις που λες πως παιρνει(για να αποφευγει ακομα και τα χαδια)!
και σε εμενα τα εχει κανει παλιοτερα στο αλλο στουντιο στο Παγκρατι που δουλευε(με αλλο ονομα) και με κρατουσε με τροπο σε αποσταση για να μην εχω πληρη διεισδυση.
αμα δεν μπορεις κοπελα μου αστο...
οταν δινω 50ευρω απαιτω τουλαχιστον ελευθερα πιασιματα (δεν εννοω μουνοχερα, κωλοχερα κλπ, αλλα χαδια στο κορμι)που τα αποφευγει με ντριπλες η συγκεκριμενη!
παντως ειναι καλο κορμι...αλλα μονο κορμι!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1