Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επισκεφθηκα τη Φρατζη γιατι ηταν κοντα μου και επειδη το κεντρο ηταν απροσπελαστο σημερα. Να ξεκαθαρισω οτι ειμαι πολεμιος των στουντιο, γιατι με τα 50 που ζητανε, για γκομενες που σιχαινονται να σ'αγγιξουν ή κοιτανε να σε ξεπεταξουν στο 10λεπτο με αχ-βαχ, το θεωρω χοντρη κοροϊδια.
Υπηρχαν 2 κοπελες, Μελινα και Μαριεττα. Επελεξα τη Μελινα γιατι σε προηγουμενη κριτικη,για το Βουλιαγμενης 83, καποιος συναγωνιστης ειπε οτι οι υπηρεσιες της αξιζαν για 80!
Στην τσατσα της εξηγησα οτι ειχα δει το προγραμμα στο site και οτι διαθετω 40. Το δεχτηκε αμεσως και η συγκεκριμμενη φανηκε ευγενικη και αρκετα ξηγημενη. Δεν ξυνισε με τα 40 καθολου.Τουλαχιστον, αν ενοχληθηκε, δεν το εδειξε και μπραβο της.

Η Μελινα :
Πρεπει να ειναι ανω των 30, αυτο το δειχνει το σωμα της, που εχει ελαχιστα παχακια στην κοιλια. Χερια, ποδια , λεπτα, αλλα λιγο πιο πλαδαρα και στηθος επισης.
Το προσωπο της ειναι γλυκο και παιχνιδιαρικο. Εχει ρωσοφατσα με τελεια μικρη γαλλικη μυτουλα και ωραια σαρκωδη χειλακια, οχι τσιμπουκοχειλα, αν πηγε ο νους σας εκει. Η φατσουλα της δηλαδη ειναι εκφυλη,πονηρη, και ταυτοχρονα μπορει να γελασει και σαν κοριτσακι. Η ομορφια λοιπον μαγκες ειναι υποκειμενικη. Αν ψαχνετε μοντελα στα στουντιο, μην κανετε τον κοπο να περασετε.
Εγω ψαχνω γυναικες. Κι η Μελινα ειναι γυναικα , που σε κανει να τα ξεχασεις ολα. Ερχεται πανω σου με χαμογελο, σε φιλαει , σε αγκαλιαζει λες και σε ξερει χρονια ! Με αφησε να την γλειψω , και δινει παθιασμενα γλωσσοφιλα, και πολλες φορες τα αποζηταει και η ιδια, δηλαδη σε τραβαει να την φιλησεις. Στο σεξ δεν εχει υποκριτικα (και ξενερωτικα) αχ βαχ, τι μου κανεις μουρο μου και τετοιες μαλακιες. Ειναι ο εαυτος της. Να πω κατι : η Μελινα εχει το χαρισμα να υποκρινεται τοσο τελεια, που ενω το ξερεις, δεν σε νοιαζει. Δεν εκανε π.χ. οτι τελειωσε μαζι μου, απλα η σταση του σωματος της ηταν : κανε με ο,τι θες, εγω θα σ'αγκαλιαζω και θα σε φιλαω και οταν τελειωσεις, θα σε κρατησω κι αλλο αγκαλια. Μου εχουν τυχει πουτανες που χυσαν πραγματικα σε γλυφομουνι. Η Μελινα δεν προσποιηθηκε κατι τετοιο. Ξερει ποια ειναι τα ορια μεταξυ αληθοφανειας και υποκρισιας και τα χειριζεται αψογα. Της αρεσει να την περιποιεισαι, γιατι ειναι γυναικαρα, ειμαι επισης σιγουρος οτι δεν με "ερωτευτηκε" κι ομως η συμπεριφορα της ηταν τοσο οικεια που πραγματικα δεν με ενοιαζε τι απο ολα ηταν αληθεια και τι ψεμμα.
Αλλαξαμε 2 στασεις οπου με επνιξε στα φιλια και αφου τελειωσα και εμεινε και 2 λεπτακια ξαπλωμενη, με το χαμογελο στα χειλια.
Στη συμπεριφορα της θα εβαζα παραπανω απο 7 αν με αφηνε το συστημα. Θα εβαζα 10.
Της ειπα οτι αλλες κοπελες ζηταν +20 για φιλια +20 για 69, οτι φτανουμε να δινουμε 90 ευρω και γελασε σα να μου λεει : "οπως ειδες εγω δεν ειμαι ετσι"

Το παρκινγκ ειναι προβλημα στη Φρατζη.
Δεν υπαρχει ντουζιερα, για μενα ειναι αρνητικο αυτο. Ζεστο νερο στο νιπτηρα και κλιματιστικο στο on.
Μελινα, αν και μας εχουν φτασει σε σημειο να ποναμε και το 20ευρω, με εκανες πελατη, τουλαχιστον για οσο αντεξει η τσεπη μου!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Ανώτερος
31
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Δεκεμβρίου, 2011
Ολες οι προηγουμενες κριτικες της, την λενε κρυοκωλη..τι εγινε ξαφνικα?! Αλλαξε γιατι δε εχει δουλεια?!!
07 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Για ποιες κριτικες της λες?
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2