Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 128 10
Sex Studio
154667
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Σάββατο απόγευμα κατά τις 18:00 και μετά από αρκετά μεγάλη στουντιότσαρκα, κατέβηκα με το μετρό στον Κεραμεικό και επισκέυτηκα το συγκεκριμένο μιλφομάγαζο. Η τσατσά (πάρα πολύ συμπαθητική, γλυκιά και ευγενική) μου παρουσίασε την Ζωή. Η Ζωή είναι μια Ρωσίδα γύρω στα 45+, με όχι και τόσο ωραίο πρόσωπο, αλλά με ψηλό κορμί και κυρίως πόδια. Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα να περάσω, αλλά η τιμή για 69 (50 ευρώ) με έκανε να μπω. Μπανάκι και μετά από κάνα 5 λεπτο, ήρθε η κοπέλα. Ξεκίνησε με φιλιά από μέρους της και γλύψιμο στα αυτιά(είναι απότι φαίνεται το αγαπημένο της).Στην περιποίηση την δική μου τόσο στα βυζάκια της όσο και στο νινάκι της, γενικά με απέτρεπε . Ωστόσο ήρθε η στιγμή του "δυνατού" σημείου της: Η πίπα. Πραγματικά είναι πολύ δυνατή εκεί. Ο πούτσος μου το καταευχαριστήθηκε. Βαθύ, υγρό, (χωρίς καπότα) με ταυτόχρονο τράβηγμα αρχιδιών. Μου περιποιούνταν τον πούτσο μου γύρω στα 10 λεπτά. Τελικά, έχυσα στα βυζάκια της. Σαν τελικό συμπέρασμα, ίσως θα ξαναπήγαινα για μια πίπα στην Ζωή
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 03, 2011
Όνομα κοπέλας
Ζωή
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Στο Website του studio γράφει ότι το 69 χρεώνεται 60 ευρώ.