Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 580454
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Θεωρώ τη Νίκη μια από τις ωραιότερες εμφανησιακά στουντιογυναίκες που έχω συναντήσει (τοπ-3). Εχω πάει πολλές φορές, έχω γράψει πολύ λιγότερες όμως. Είχα καιρό να την επισκεφτώ, και πήγα. Πιστευω ότι είναι σχετικά γνωστή και φαίνεται στις φωτο. Περιληπτικά: ξανθιά, ~1,65μ, μιλφ, Ουγγαρέζα, με φυσικά μεγάλα στηθη και ρόγες, ωραία κάτω χείλια.
Με τη γυναίκα όποτε έχει χρόνο κουβεντιάζουμε, σπάμε πλάκα είτε με ανέκδοτα ειτε με αυθόρμητα αστεία. Δεν είναι καθόλου ψυχρή όπως έχουν γράψει κάποιοι. Αλλά δεν είναι bimbo. Δεν κάνει κασκαντεριλίκια, ούτε κάποια pse κόλπα. Ωστόσο, έχει δύο τρεις δικές της τεχνικές που με ανάβουν πολύ.
Σε αυτή τη συνάντηση έδωσα τη σειρά μου στον επόμενο πελάτη, και περίσσεψε χρόνος που τον αξιοποιήσαμε με πλάκες, και παιγνίδια κυρίως με εμένα να έχω την πρωτοβουλία και εκείνη να ανταποκρίνεται. Όλες μου οι συναντήσεις ήταν απόλυτα πετυχημένες και έφευγα πάντα με έντονα συναισθήματα ευχαρίστησης και ικανοποίησης, οπότε ούτε η σημερινή ξέφυγε από αυτό τον κανόνα. Ήταν από τις καλύτερες καθώς σε χρόνο ίσως να πιάσαμε καθαρή μισή ώρα στο δωμάτιο ίσως και παραπάνω.

Στο ψητό: αλληλοχαιδεματα, φιλιά στο σώμα, μου/της & στο λαιμό μου/της, βύζαγμα και πλάσιμο του στηθους της, σφιχταγγαλιάσματα με εναλλαγές εγώ/εκείνη απόπάνω/απόκάτω, ισπανικό, πίπα (με σκουφί), στα 4 εκείνη και εγώ γονατιστός στο κρεβάτι, ιεραποστολικό, εκείνη από πάνω όπου και τέλειωσα μέσα σε κύματα ηδονής. Σε όλες τις στάσεις το θέαμα ήταν μοναδικό.

Το στουντιο νοικοκυρεμένο, παρκιγκ ευκολο.

Νίκη νάσαι πάντα καλά, και σ’ευχαριστώ και πάλι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Νίκη
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.203
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού