Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831746
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πενήντα χρόνια πέρασαν από τότε που ο ινδιάνος ήρθε στον μάταιο τούτο κόσμο....
Με φίλους και συναγωνιστές εορτάστηκε στο Μέγαρο αυτή η επέτειος με πολύ βότκα.
Η Κέλλυ στο γειτονικό Φυλής 104 και ήταν το δώρο που διάλεξα να κάνω στον εαυτό μου και παρέα με τους κολλητούς μου amjik και SPEED, καταφθάσαμε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Μια κοπέλα που παρόλο δεν είναι πολύς ο καιρός που γνωριζόμαστε, η χημεία μας είναι μοναδική. Ψηλή με μαύρα μακριά μαλλιά εκφραστικά μάτια, γλυκό χαμόγελο. Μεγαλόσωμη με αρκετά Love handles, είναι ιδανική για αυτούς που αρέσκονται στις νταρντάνες. Και εγώ είμαι ένας από αυτούς.

Με φοβερή διάθεση ήρθε μετά από λίγο στο γνωστό δωμάτιο Νο 3.
Αφού μιλήσαμε για κάποια λεπτά ένας ρεσιτάλ προκαταρκτικών άρχισε.
Φιλιά, γλειψίματα, σφιχτές αγκαλιές με πολύ πάθος και ένταση. Με πέρασε από τον λαιμό μέχρι τις φτέρνες με την γλώσσα της, με κάποιες στάσεις μακράς διαρκείας σε κάποια σημεία. τα οποία θα χαρακτήριζα πιο επίμαχα. Πολύ χρόνο καταναλώσαμε έτσι.

Στοματικό για oscar.Βαθύ, αισθησιακό, με περάσματα της γλώσσας σε όλο το μήκος του κορμού, με πέρασμα και από τα @@κια. Συνέχεια σε 69, με έντονους αναστεναγμούς και βογκητά από πλευράς της, ζητώντας μου πότε αργό και ποτέ γρήγορο ρυθμό.
Το sex που ακολούθησε ήταν η φυσική συνέχεια των άψογων προκαταρκτικών και του στοματικού. Με ανάλογο πάθος και ένταση και στις τρεις στάσεις που αλλάξαμε, ξεκινώντας με ιεραποστολικό, cow girl, και τέλος με την Κελλυ στα τέσσερα.
Το προχωρημένο της ώρας, σε συνδυασμό με την αρκετή βότκα που είχε καταναλωθεί, με έκαναν να κρατήσω περισσότερο από τα standards μου και έτσι και ο χρόνος ήταν ένας καλός σύμμαχος για την μοναδικότητα της συνεύρεσης. Κανένα ίχνος βιασύνης από τη Κέλλυ και καμία ενόχληση από την υπηρεσία.

Ξάπλωσε δίπλα μου, και αγκαλιασμένοι, μιλήσαμε, αστειευτήκαμε για κάποια λεπτά. Στο σαλόνι και πάλι κουβέντα με Κέλλυ και την Ελβίρα που ήταν μαζί της στην βάρδια και την κυρία Βιβή την ευγενέστατη υπηρεσία του studiο μέχρι την στιγμή της αποχώρησης μας.

Για να μιλήσουμε σοβαρά, πέρα από την όποια πλάκα, η Κέλλυ σίγουρα δεν είναι η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου.
Και το ξέρει και αυτή, άσχετα με το «πρόσωπο» που δείχνει στα πλαίσια του χαβαλέ που γίνεται στα forum. Είναι σαφώς μια όμορφη κοπέλα, πολύ φιλική, επικοινωνιακή, παρορμητική, «τσαντίλω» μερικές φορές. Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της, αντισταθμίζουν τις όποιες ατέλειες της, που όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και αυτή έχει. Έχω «δέσει» πάρα πολύ μαζί της στο sex, υπάρχει μεγάλη οικειότητα μεταξύ μας, και έχουμε μιλήσει αρκετα, ακόμα και για σοβαρά θέματα.

Ίσως να ακούγομαι υπερβολικός, και ενδεχομένως να μην είμαι απόλυτα αντικειμενικός, όμως είναι μια από τις κοπέλες που περνάω εξαιρετικά μαζί της, μιας και η συμπεριφορα της, η συμμετοχή της και η διάθεση της στο δωμάτιο με εμένα τουλάχιστον, με συναρπάζει και όσο καλή «ηθοποιός» να είναι δεν μπορεί να είναι ψεύτικη.
Εάν ήταν τόσο καλή ηθοποιός δεν νομίζω να ήταν άδω.............


Αυτά για την εμπειρία μου με την Κέλλυ, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 28, 2011
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
583
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Νοεμβρίου, 2011
χρόνια πολλά Che!
30 Νοεμβρίου, 2011
τσαντίλω το αριστούργημα?? άντε καλέ....
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2