Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 164 10
Sex Studio
143488
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ιδιοκτητρια του εν λογω στουντιο που Γαμιεται.. στη δουλεια επειδη εχει καυλες οπως μου ειπε η κυρια τσατσα στην υποδοχη.Μιλφαρα για οσους τους αρεσουν οι πληθωρικες γυναικες καπου γυρω στα 40+..Μελαχρινη με φυσικες Βυζαρες,ψηλη,σωμα χαλαρο,αλλα καλο για την ηλικια της.Η τσατσα πολυ ευγενικη με επεισε οτι με 30 ευρωπουλακια θα περασω πολυ καλα και χωρις βιασυνες.Μπηκε στο δωματιο εβγαλε το σουτιεν της και βγηκαν οι Βυζαρες της, οπου αρχισα να της τα γλειφω μεχρι να βγαλουνε γαλα,ενω παραλληλα της εβαζα δαχτυλακι στην Μουναρα της την ψιλοαξυριστη.Φιλια στο λαιμο και πασπατεμα συνεχως ειχαμε μεχρι που σταματησα και της ειπα να αρχισει το..Κλαρινο!!!Αργο,τρυφερο θα ελεγα με την γλωσσα της να επικεντρωνετε πανω στο κεφαλακι χωρις ομως να το παιρνει ολο μεχρι μεσα.Την ανεβαζω απο πανω,οπου της το Καρφωνα με ολη μου την δυναμη καιγουσταρε πολυ βγαζοντας κραυγες Ηδονης.Την γυρναω μετα στα 4 οπου την Γαμουσα γρηγορα και με Τεμπο και καταλαβα οτι ερχεται το..Τελος και της ειπα να της τα ριξω.. στην πλατη οπου και αρνηθηκε ευγενικα. Υ.Γ Μου ειπε οτι μπαινει συχνα στο σαιτ και διαβαζει τις κριρικες και γενικα τα σχολια ολων και γενικως περναει καλα μαζι μας γιατι ειμαστε ευχαριστη Παρεα,και μου ειπε οτι καποιος εγραψε οτι ειναι 50+ και οτι δεν ισχυει αυτο και οτι το απογευμα εχουν την Νασια και οχι ναστα οπως διαβασε καπου και οτι ειναι 19χρ και οχι 22...ΑΥΤΑ!!! Παω να φαω κανα σουβλακι με τζατζικι γιατι στεναχωρηθηκα...!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Μισέλ
Υπηρεσίες
Διαγραμμένο μέλος 86473
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού