Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 199 10
Sex Studio 239307
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Παρόλο που Άννα είναι μια από τις κοπέλες που έχω ιδιαίτερη αδυναμία, πέρασαν γύρω στους 5 μήνες από την τελευταία μας συνάντηση.
Μια κοπέλα που κατά την άποψη μου πλησιάζει την τελειότητα από πλευράς εμφάνισης.
Νεαρή, μελαχρινή με σπαστά μαλλιά στο ύψος της ωμοπλάτης, πολύ όμορφο πρόσωπο για τα δεδομένα μου, εκφραστικά μάτια, αψεγάδιαστο σώμα, νεανικό σφριγηλό στήθος, ωραία περιφέρεια. Ένα ακόμα στοιχείο που με γοητεύει σε αυτήν είναι το βλέμμα της.

Το Σαββατόβραδο πήγαινε προς το τέλος του, και μετά από αρκετή διασκέδαση με τους φίλους συναγωνιστές, κατέληξα στο δωμάτιο να περιμένω την Αννούλα (όπως χαρακτηριστικά την φωνάζω)

Μεταξύ μας υπάρχει μεγάλη οικειότητα και έτσι πριν την έναρξη της συνεδρίας μας μιλήσαμε αρκετα. Μιας συνεδρίας, η οποια όπως και όλες με την Άννα κυμάνθηκαν σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Σφιχτές αγκαλιές, φιλιά, χάδια, γλειψίματα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του σώματος μου αλλά και του σώματος της αντίστοιχα. Απολαυστικό 69 σε διάφορες στάσεις, ισπανική, και πάλι προκαταρκτικά μέχρι το ξεκίνημα του sex.
Το να είμαι ξαπλωμένος ανάσκελα, έχοντας την Άννα επάνω μου, είναι μια από τις ωραιότερες εικόνες που έχω δει στην «πορεία μου». Οι εκφράσεις της, το δάγκωμα των χειλιών της τα χάδια της, με συναρπάζουν. Δεν ήταν όμως και άσχημα όταν το κάναμε ιεραποστολικά, μέχρι το τέλος σε ένα μοναδικό κλίμα gfe.

Ξάπλωσε δίπλα μου, και μιλήσαμε αγκαλιασμένοι, μέχρι την στιγμή που έφυγε αφού με χαιρέτησε με ένα πεταχτό φιλί στο στόμα. Με χαμόγελο ανακούφισης με υποδέχτηκαν οι φίλοι στο σαλόνι, μιας και αναγκάστηκαν να περιμένουν αρκετή ώρα, αφού ο χρόνος που πέρασα στο δωμάτιο δεν ήταν και λίγος.

Μια από τις κοπέλες που συνδυάζει ομορφιά και ποιότητα στις υπηρεσίες της. Έχουμε πλέον πολύ καλή χημεία και όποτε είμαι μαζί της περνάω πολύ καλά. Νοιώθει και αυτή άνετα μαζί μου και έτσι οι συνευρέσεις μας «πιάνουν κορυφή». Μια πάρα πολύ καλή επιλογή, τουλάχιστον για εμένα, αλλά και για πολλούς άλλους φίλους που την έχουν γνωρίσει……

Αυτά για την εμπειρία μου με την Άννα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 26, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια