Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 49 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Χαμός και σάλος για τη νέα κοπέλα. Δικαιλογημένος σε ένα βαθμό γιατί έχει ομορφιά και αέρα. Το όνομα της Τζούλια είναι καστανόξανθη με πολύ ωραίο μπουκλέ περιποιημένο μαλλί, busty σωματότυπο με σιλικονέ βυζί πολύ ωραία κωλάρα και τρομέρα καυλιδερά μπούτια.. απαλά και σφιχτά. Μου είπε ότι είναι Ρουμανία αλλά η προφορά της εμένα μου λέει για λίγο πιο δυτικά προς Αλβανία. Όχι ότι είναι κακό αυτό φυσικά, απλά λέμε.
Προκαταρκτικά με το χέρι πάνω κάτω ενώ έλεγε διάφορα καυλιδερά, άργησε το καλό να γίνει η πίπα της ήταν καλούλα μου έριξε κ ένα φιλάκι στο βυζί όταν την προέτρεψα εγώ. Λέγοντας ότι αυτή δεν κάνει τέτοια, γιατί ειναι καλό κορίτσι μάλλον. Επίσης τα καλά κορίτσια δεν γλύφουν αρχίδια. Πέρασα αρκετή ώρα μέσα μαζί της και την γυρνούσα όλη την ώρα, την ταλαιπώρησα κ μου έλεγε ότι είμαι δύσκολος πελατής, δυσανασχετούσε που δεν τελείωνα κ μου υπενθύμιζε συνέχεια ότι δεν θα ήθελε να χτυπησεί η πόρτα και να φύγει έτσι χωρίς να τελιώσω ήταν vocal όλη την διάρκεια που ήμουνα μέσα περισσότερο ίσως από κάθε άλλη είτε με καυλόλογα α και ου είτε με παράπονα Γλώσσα. Αναλυτικότερα νομίζω η πιό καλή στάση ήταν από πίσω όπου την βαρούσα δυνάτα, μετά την γύρισα στο πλάι για να πιάνω τα υπέροχα μπουτάκια της λέει δεν γίνεται κάπου έκει κάτσε να κάνουμε κάτι άλλο... λέω τι να κάνουμε? Σκέφτηκα κάνενα τρελό για να χύσω που θα αφορούσε βγάλσιμο καπότας και τίποτα μαγικό αλλά αυτή ήθελε να ανέβει από πάνω. Ξέροντας ότι έτσι δεν θα έκανα παιχνίδι με τους δικούς μου όρους κ με δυνατό κοπάνημα θα με σχολούσε την άφησα για μερικά δευτερόλεπτα έτσι κ της είπα ότι δεν μ'άρεσει αυτή η στάση και την ξαναγύρισα σε ιεραποστολικό εκεί την κράτησα πάλι λίγη ώρα κ τελικά τέλειωσα έτσι. Γενικά δεν πέρασα άσχημα, το χειρότερο ήταν ότι πήγα με προυποθέσεις διαστημικού φυσικού υπερβυζιού και ήταν σιλικόνη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 25, 2011
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
M
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού