Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ο χώρος καθαρός και περιποιημένος (ότι βλέπει η πεθερά με τέτοιο σκατάδι.

Ο τσατσός περπατημένος αλλά εξυπηρετικός, μπες μέσα και θα με θυμηθείς μου είπε. Πρτοσφέρθηκε να με κεράσει καφέ αλλά λόγω του προχωρημένου της ώρας του ζήτησα νερό ή ουίσκυ. Μου έφερε το δεύτερο προς μεγάλη μου έκπληξη.

Η Νάταλυ επιβλητική νταρντάνα με ωραίο χαμόγελο και ξεκούραστη διάθεση με παρότρυνε να με χαλαρώσει.

Έτσι μπήκα στις 01,00 το πρωί και υπ΄όψιν η κοπέλλα έκανε και την δεύτερη βάρδια.

Αγόρασα με 70,00€ το πρόγραμμα με 69 και sexshow και περίμενα .

Μπήκε μέσα σχετικά γρήγορα και άρχισε τον χορό και το τρίψιμο με τα μεγάλα στήθια .Πεντακάθαρη και με ένα μεθυστικό άρωμα -π΄ρεπεινα είχε κάνει το ντουσάκι της πριν - μέ ετριβε παντού και κόντευά να τελειώσω από την καύλα.

Στην συνέχεια μου τρο΄θυλωσε τα οπίσθια και άρχισε την πίπα -με προφυλακτικό- και με παρότρυνε να την γλύψω. Έβαλα ένα ένα τα δάχτυλα μου στο μουνί της και την ένοιωσα να την βρίσκει γιατί με μιά κίνηση τα έχωσε πιό βαθιά και άρχισε να κουνιέται μπρος πίσω. Τότε δεν άντεξα και βούτηξα στο ψητό. Αφού άρχισε ένα τρελλό 69 - δεν είχε κρέμες και αηδίες- που κ΄ρατησε κανα 10 λεπτο σε όλες τις στάσεις -κάθησε πάνω μου και άρχησε να χοροπηδάει. Αλλάξαμε δυό τρείς στάσεις κι εγώ προσπαθούσα να κρατηθώ σαν τρελλός.

Στο τέλλος δεν κρατήθηκα και τελείωσα στην κλασσική - πάντα αύτη μ΄αρέσει - Αυτή δεν τον έβγαζε από μέσα της. Σόλοη την διάρκεια φώναζε και χτυπιόταν και μετά το ΄τελος της το έκανα και με το χέρι και με τον πλαστικό μπούτσο αφού διαπίστωσα ότι είχε χύσει και γούσταρε ξανά.

Για το τέλος μια χαλαρωτική κουβεντούλα και άντε γειά.

Πόλύ καλή την συστηνα ανεπιφύλακτα.Δεν κάνει τα όργια γιατί προσέχει και τον εαυτό της και τον πελάτη.Και καλά κάνει. Κάτι γλωσσόφυλλα και αηδίες δεν τα καταλαβαίνω με τις πουτάνες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2008
Όνομα κοπέλας
Νάταλυ
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια