Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 104 10
Sex Studio
152048
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
ψηλη με κοντο ξανθο μαλλι και σιλικονατους βυζους που δεν μου αρεσανε!παραειναι ψευτικοι!κορμι καλο αν και η κορμοστασια τη;ς ειναι καπως ανδρικη!εχει παντως πολυ ομορφα ματια και το σαλοναρισμα της με κερδισε ταμαλα!
εισοδος στο καθαρο δωματιο και αφου ξεβρακωθηκα υστερα απο λιγο ηρθε η Λαιμα!
λιγα προκαταρκτικα απο την μερια της και πολλα λογια με βαρια ρωσσικη προφορα που καπως με ξενερωσε!πολλα λογια λιγες πραξεις!αφου καυλωσα μου φορεσε το λαστιχο και αρχισε μια ικανοποιητικη πιπα αρκετα βαθια αλλα οχι αξεχαστη!
ανεασμα απο πανω για λιγη ωρα ενω εγω επαιζα με τα πεπονια της και υστερα στα τεσσερα αφου πρωτα μου ξεκαθαρισε οτι δεν αφηνει δαχτυλα,,δεν θα της εβαζα ετσι και αλλιως,αρχιζε να μουγκριζει οση ωρα την σφυροκοπαγα!
μετα απο λιγη ωρα τελειωσα φορεσε το βρακι της και αφου με χαιρετησε αποχωρησε απο το δωματιο!
δεν ξερω γιατι αλλα μου εβγαλε μια ψυχροτητα και εναν επαγγελματισμο που θα με αποτρεψει απο το να την ξαναεπισκευθω!
η ημερομηνια και η βαρδια ειναι ενδεικτικη,,η επισκεψη μου εγινε πριν δεκαπεντε μερες περιπου
εισοδος στο καθαρο δωματιο και αφου ξεβρακωθηκα υστερα απο λιγο ηρθε η Λαιμα!
λιγα προκαταρκτικα απο την μερια της και πολλα λογια με βαρια ρωσσικη προφορα που καπως με ξενερωσε!πολλα λογια λιγες πραξεις!αφου καυλωσα μου φορεσε το λαστιχο και αρχισε μια ικανοποιητικη πιπα αρκετα βαθια αλλα οχι αξεχαστη!
ανεασμα απο πανω για λιγη ωρα ενω εγω επαιζα με τα πεπονια της και υστερα στα τεσσερα αφου πρωτα μου ξεκαθαρισε οτι δεν αφηνει δαχτυλα,,δεν θα της εβαζα ετσι και αλλιως,αρχιζε να μουγκριζει οση ωρα την σφυροκοπαγα!
μετα απο λιγη ωρα τελειωσα φορεσε το βρακι της και αφου με χαιρετησε αποχωρησε απο το δωματιο!
δεν ξερω γιατι αλλα μου εβγαλε μια ψυχροτητα και εναν επαγγελματισμο που θα με αποτρεψει απο το να την ξαναεπισκευθω!
η ημερομηνια και η βαρδια ειναι ενδεικτικη,,η επισκεψη μου εγινε πριν δεκαπεντε μερες περιπου
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάιμα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού