Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 397 10
Sex Studio 333075
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη στο studio χθες κατά τις 9:30 κ στην περιοχη του Μύλου νέκρα.Χωρίς να το πολυσκεφτώ απευθείας καταδρομική στην SWEETY CandyΜεγάλο χαμόγελο!!!!!
Άδειο το μαγαζί κ αφού η τσατσά μ αναλυεί τα πάντα φωνάζει το μωρο το οποίο εμφανιζεται μεε φουστίτσα καραμίνι μαυρη γοβίτσα κ μαύρα καλτσακια ΓΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑ Κουλ!!!!
Δίνω 70Ε κ περνάω στα ενδότερα
Σκάει σχετικα γρήγορα το μωρό κ δεν την βλέπω κ πολύ στα χαι της όπως το παραδέχτηκε κ η ίδια(κ λέω από μεσά μου τζάμπα τ 70).Τα αφντικά ας δώσουν κ κανα ρεπό γιατί το ψοφήσατε το κορίτσιΧαμόγελο.
Μετά το μπλα μπλα κ την οποία οικοιότητα υπάρχει περάσαμε στα μάτσα μούτσα κ βουρ εγώ στο ψητό κ γλύψιμο στο φανταστικό κ μυροδάτο μουνάκι της
Αλλάγη μετά από λιγο σε 69 οποθ το γλύψιμο απ την πλευρά μου συνεχίστηκε αλλά ξεκίνησε τον αγώνα κ αυτήν με μια αρκετά καλή πιπα(μου χει κανει κ καλύτερη)κ με δκή της προτουβουλια Χμμμ; στήσιμο στα 4.
Σφηροκόπημα αρκέτα μόνο σαυτην την σταση μιας κ δεν ήθελα αλλαγή ήρθε το τέλος....
Αφού τα ξαναείπαμε για λίγο αγκαλίτσα φιλάκια κ end..........
Αν και όχι στα καλητερα της το μόνο που εχω να πω εγω για την κοπελα αυτην ειναι : YOU ARE AMAZING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=8dBbRduOUqU

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 22, 2011
Όνομα κοπέλας
Κάντυ
expensive
Μέλος
3
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική