Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 193 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κοπέλα με πολλούς fan εδώ, είχε διακόψει (εκτός για ένα μικρό πέρασμα από Φρίξου 9) για περίπου δυο χρόνια όταν ήταν κλειστό το μαγαζί της Κοροβάγκου και επέστρεψε τώρα που ξανάνοιξε. Πρώτη μου φορά μ΄αυτήν, δεν είχε τύχει παλιότερα. Εντυπωσιακή εμφάνιση, μελαχρινή, ψηλή (γύρω στο 1.80), κορμάρα με ενισχυμένο ωραίο μαλακό στήθος, τατού στο δεξί κωλομέρι, στο πρόσωπο μου θύμισε πολύ την ηθοποιό Σάννυ Χατζηαργύρη. Φορούσε μπότες που δεν τις έβγαλε μέσα στο δωμάτιο. Πολύ φιλική και χαλαρή συμπεριφορά.

Είχα ένα ενοχλητικό πιάσιμο στην πλάτη από το Σαββατοκύριακο, μάλλον ψύξη, όποτε πήρα το πρόγραμμα με μασάζ για 60ε, με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Υπόψην ότι δεν κάνει ακάπωτο και δεν είμαι σίγουρος και για τα υπόλοιπα προγράμματα. Μπήκα στο δωμάτιο με το (πολύ μικρό) τζακούζι, ήρθε σύντομα και μετά τις συστάσεις με γύρισε μπρούμυτα για το μασάζ, το οποίο αποδείχτηκε ταμάμ για το πιάσιμό μου, thanks αν διαβάζεις το review Μεγάλο χαμόγελο Συνέχεια με ένα κάπως σύντομο τσιμπούκι και ισπανικό. Πρώτα αυτή από πάνω, μετά ιεραποστολικά και τέλος στα τέσσερα. Πολύ καλά στησίματα, ελεύθερο παιχνίδι με τις βυζάρες της, η εμπειρία φαίνεται. Συνολικός χρόνος γύρω στο 10λεπτο, το οποίο κανονικά θα σκότωνε το value for money, αλλά it's all good αφού ξεπιάστηκα Γλώσσα.

Συνολικά ευχαριστημένος, εντυπωσιακή γυναίκα πρόθυμη να σε περιποιηθεί και πολύ καλή περίπτωση για κάποιον που μόλις τώρα έχει αρχίσει να ασχολείται με το συγκεκριμένο σπορ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Apollo64
Τιμημένος
81
Πόντοι:
7.135
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια