Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 83 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη πρίν από λίγο στην Νατάσα.Κορίτσαρος με τα όλα του.ομορφούλα με το χαμόγελο ομιλητικότατη και αν και άργησα να πάρω μπροστά δεν δυσανασχέτησε καθόλου απ'εναντίας μου είπε ότι αν δεν κάνω τίποτα θα μου το χρωστούσε αλλά τελικά δεν θα μου χρωστάει αφού όλα είχαν τέλος καλό.Πιστεύω ότι στα τέσσερα είναι φοβερή έχει τρομερό στήσημο και το σημαντικότερο ξέρει και να κουνιέται κάτι που δεν το έχουν όλες.Σίγουρα είναι από τις επιλογές που θα πάς και θα περάσεις όμορφα χωρίς βιασύνες...Νατάσα σε ευχαριστώ για το όμορφο βράδυ πρώτον κοίτα μην παντρευτείς όπως μου είπες γιατί σε θέλουμε και δεύτερον είμαι αυτός που σου άρεσε το άρωμά μου...
Τώρα όσο για την βαθμολογία επειδή δεν με αφήνει το σύστημα να βάλω παραπάνω γι'αυτό και τα 7αρια και τα 8αρια ειδάλλως θα υπήρχαν 9αρια και 10αρια.Εγώ έμεινα ικανοποιημένος απ'όλα.και στο πάρκιν εύκολο και ή τσατσά πολύ ευγενική και η κοπέλα πολύ καλή και από εμφάνιση σκίζει και η συμμετοχή της ήταν πολύ καλή.Δεν είχα παράπονο.Θα σας την συνηστούσα ανεπιφύλακτα όσοι δεν την έχετε δοκιμάσει που φαντάζομαι ότι πρέπει να είναι λίγοι....Αν δεν έχετε πάει μαζί της κανονίστε το να πάτε.ΑΞΙΖΕΙ....Νατάσα φιλάκια ήσουν πάρα πολύ καλή....θα σε ξαναεπισκευτώ σίγουρα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 20, 2011
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Νέο Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Νοεμβρίου, 2011
Εφχαριστο μορομθ σε τιμαμε ! δεν τα παδρεφτο υια 5000ε εδο ιμε ακομα μαζι σασ... σε περιμενο κε αλι φορα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1