Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 397 10
Sex Studio 333131
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
2η πραξη...Καντυ.!
Καρφι για φριξου, χωρις ενδιαμεσες στασεις οι οποιες θα μπορουσαν να επιρεασουν το αποτελεσμα, αν και ειχα καποιους ενδιασμους μιας και την προλαβαινα τσιμα τσιμα πριν σκολασει οποτε το αποτελεσμα θα κρινοταν στα τελευταια λεπτα του αγωνα για το τι ποιανει η Καντυ σε αυτα τα κρισιμα λεπτα...η Καντυ ξεπροβαλε μεσα στο ασπρομαυρο λεοπαρδαλε.?? τιγρε.?? δαλματινε.?? κατι τετοιο φορουσε και οχι το μαυρο σεξι φορεματακι με τις μαυρες καλτσες που φορουσε ενα φεγγαρι που την ειχα δει και ηταν σκετη καυλα, παρακαλουσα να την πετυχω ετσι και να την πηδηξω ετσι χωρις να βγαλει τιποτα.! αλλα ατυχησαμε στο πρωτο μερος, αλλα δεν πτοηθηκα, περασα μεσα με απλο προγραμμα, και περημενα την Καντυ να ερθει, σε σχεση με την 1η φορα που την πηρα αλλα και απο τοτε που ηρθε στην πολη μας εχει παρει κανα 2 κιλακια....και να ξερει απο εκει δεν φευγουν με τιποτα.!!!
Μπενει μεσα η Καντυ χαμογελαστει και τα πεταει ολα, προσφεροντας τα λαχταριστα βυζακια της για πιπιλισμα, στα γονατα πανω στο κρεβατι, ποιανοντας μου παραληλα τον πουτσο τραβοντας μου μαλακια, τα χερια μου τρεξανε σε ολο το κορμι της οσπου ξαπλωσα χωρις να πρεσφερει παρα περα προκαταρτικα, περασε την καποτα αλα κατσα και εκτελεσε μια αργη ατονη πιπα, το μονο καλο ηταν οτι εκατσε στο πλαι μου οσπου μπορουσα να φτανω ανετα και να χουφτωνω το κορμακι της, τα δαχτυλα μου πεξανε λιγο εξωτερικα με την μουναρα της χωρις να υπαρξει δυσανασχετισμος απο μερους της, αλλα δεν προσπαθησα παρα περα, καπου εκει σταματησε και με ρωτησε πως θα ηθελα, δεν απαντησα και σηκωθηκα δεινοντας της φιλια στο κορμακι της στηνοντας την στα 4αρα οπου επιδοθηκα σε φιλια στα κολομερια της τα οποια απλωθηκαν πα-ντου.!! κωλαρα.!! και αφου με δικη της καθοδηγηση μπηκα μεσα αρχησαμε να γαμιομαστε χαλαρα συμετεχοντας και αυτη με ελαφρες κινησεις, αν και το ειχα για τα καλα καπου εκει το εχανα.!! την κωλαρα της την θυμομουνα ποιο καυληδερη και τωρα ισως με τα κιλακια που πηρε δεν με ενθουσιαζε και τοσο, οποτε το γυρισαμε ιεραποστολικα να βλεπω το ομορφο και αμακιγιαριστο προσοπακι της, εκει παρατηρησα οτι μασουσε τσιχλα η οποια δεν με ενοχλησε, στηθηκε ιεραποστολικα και ανοιξε με τα δαχτυλα της την μουναρα της δεινοντας μου το πρασινο φως, εκει μπηκα και εχασα και την τελευταια καυλα που μου ειχε απομηνει, κραυγουλες βγενανε απο το στοματακι της σαν να επεζε ο dj loop τον δισκο.!! μου φανηκανε παρα πολυ φεικ σε σημειο να θελω να της κλεισω το στομα, αλλα δεν θα ηταν πρεπον, οποτε παραμερησα και προσπαθησα να επικεντροθω στο κυριως πιατο και να χυσω αλλα αυτο φανταζε ονειρο μακρινο, αρχισα να ιδρωνω, σκεφτηκα να αλαξουμε σταση να την ανεβασω απο επανω αλλα δεν, σηκωσα τα γονατα τα της και τα ενωσα, σηκωθηκα στα γονατα να χαζεψω την δυησδηση στην μουναρα της, η θεα ηταν απαραμηλης αισθητηκης, παρατηρησα αν και εχει μπουταρες, οταν ενωνονται τα γονατα της τα μουτια της αφηνουν κενο μεταξι τους..!! εβαλα το χερι μου αναμεσα τους και εκει ετσι απλα...καυλωσα.!! εβλεπα το τελος να ερχετε, οποτε εγυρα τα ποδια της στο πλαι και συνεχισα να την γαμαω ετσι, τα μπαλακια μου χτυπουσα πανω στο κατω κωλομερι της αυξανοντας την καυλα μου οποτε πεσαν και οι υποτιτλοι.!! μαζι με μια σταγονα απο ιδρωτα στο κουτελο μου...φινιτο.!!
Ξαπλωσε διπλα μου και δεν εκανε κινηση να φυγει, οπως δεν εδειξε και σημεια βυασηνης κατα την ολη την δειαρκεια της πραξης, μιλησαμε για κανα 30δευτερα και με αποχερετησε με ενα φιλι στο μαγουλο...
Επιλογος της πραξης...απογοητευτηκα.!! περημενα περισοτερα, με 40€.??? ναι με 40, αλλα δεν, απλα ειδα μια Καντυ ποιο πεσμενη απο την προηγουμενη φορα, ισως να εφτεγε και η ωρα που ηταν και θα σχολαγε, αλλα το παιχνιδι δεν τελειωνει στο 85 αλλα ουτε στο 90, μπορει να φας γκολ και στο 92...μεριδιο ευθηνης μπορει να παιρνω και εγω μιας και θα ελεγα οτι δεν ημουν και στα χαιλ λαιτς μου οποτε θα ελεγα οτι το παιχνιδι εληξε ισοπαλο, δεν ξερω ισως ξαναβρεθουμε στο μελλον...παντως η Καντυ παραμενει μια παρουσια στο χωρο που δεν περναει απαρητηρητη...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Κάντυ
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια