Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143488
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αποφάσισα να γράψω λοιπόν κι εγώ τη κριτική μου για την πολυδιαφημισμένη Λάουρα...Πραγματικά αν οι υπήρχε ISO για τις Π....ες θα ήταν από τις πρώτες που θα το έπαιρνε.
Ας το πιάσω όμως απο την αρχή. Ήταν ημέρα Πέμπτη (ψιλοέβρεχε κιόλας) και μετά από πολυ μελετη στο forum σαν νέο μέλος που είμαι αποφάσισα ύστερα από σύντομη βόλτα στα ιδρύματα να τιμήσω το στανταράκι τη λάουρα ("Το Κοριτσι του Καλοκαιριού").Και πραγματικά δεν έχασα!
Μπαίνω μέσα στο ίδρυμα αραδειάζει η τσατσά τα προγράμματα και σκάει μύτη και η Λάουρα με τα βυζάκια της απ' έξω.Ξανθιά με κοντό μαλλί, μικρό αλλά ωραίο βυζάκι. Για να είμαι ειλικρινής δεν τρελάθηκα κιόλας με τη πρώτη εντύπωση.Έρχεται κάθεται στα πόδια μου, αρχίζει τα χαδάκια της, ε δεν ήθελα και πολλά κι αποφασίζω να περάσω με το απλό των 30. Η τσατσά βέβαια άρχιζε να με πρήζει επειδή της έδωσα 2 εικοσάρικα για καλυτερο πρόγραμμα, αλλά εγώ βράχος!
Μπαίνω στο δωμάτιο και μετα από έρχεται και το κορίτσι πολύ ευδιάθετη και κεφάτη αρχίζει με χάδια και φιλάκια σε όλο μου σώμα, ενώ κι εγω ταυτόχρονα τη χάιδευα αντιστοίχως στα επίμαχα σημεία.Εγώ δεν έιχα βγάλει ακόμα το μποξεράκι οπότε και πετάει την ατάκα "αυτό εδώ με ενοχλεί πάρα πολύ" και μου το βγάζει διακριτικά. Έπειτα από λίγο καλαμπαλικιν και λίγο γλύψιμο στους πρόποδες μπαίνει και η καπότα κάλτσα κι αρχίζει μια κορυφαία πίπα. Χωρίς δόντι, με ένταση και με αρκετή φροντίδα στα δίδυμα. Καθ' όλη τη διάρκεια φεύγανε κάποιοι αναστεναγμοί ενώ τα δάχτυλα άρχιζαν να γίνονται όλο και πιο άτακτα χωρίς την παραμικρή δυσαρέσκεια από πλευρά της.
Έπειτα με ρωτάει πως θέλω να ξεκινήσουμε, βάζει λίγη κρεμούλα και αρχίζουμε με το ιεραποστολικό ένω φεύγανε και κάποια φιλάκια ταυτόχρονα.Έπειτα στα τέσσερα η αίσθηση μέσα ήταν πολύ καλή, και μετά από συντομο σφυροκόπημα ήρθε και το τέλος. Ως συνήθως έμεινα λίγη ώρα μέσα μέτα το τέλος και μετά από ένα φιλάκι που της έδωσα στη πλάτη πήρε το σύνθημα και τραβήχτηκε. Πήγε κατευθείαν πήρε χαρτί και με έντονο ύφος μου λέει να μην κουνηθώ, έρχεται μου βγάζει το προφυλακτικό με σκουπίζει και μου ρίχνει και μια δαγκωνιά.Έπειτα από κάποια αστειάκια και φιλοφρονήσεις που ανταλλάξαμε αποχωρεί από το δωμάτιο κι έγω έχω το χαμόγελο της ικανοποίησης.
Συμπέρασμα: Η κοπέλα είναι πολύ καλή σε αυτο που κάνει, το γουστάρει και γι' αυτο το κάνει και καλά.Ενώ η πρώτη εντύπωση εμφανισιακά δεν ήταν και η καλύτερη μετά την συνεύρεση την έβλεπα κουκλάρα.

Υ.Γ.1 Η κοπέλα δεν εργάζεται πια στο "τσιρκο", αλλά την είδα πριν κανα 2 μέρες στο ίδρυμα στη προμηθέως 14 με extensions και ελαφρώς αδυνατισμένη με νέο πρόγραμμα με τελείωμα στο στόμα!
Υ.Γ.2 Θέλω να ζητήσω συγγνωμη από το σύναδελφο που κάποιες κριτικές πιο κάτω έγραψε οτι την έχει επισκεφτεί 30-40 φορές, γιατί όταν το διάβασα γέλασα. Τωρα δεν μου φαίνεται καθόλου ακραίο.
Πραγματικά η κοπέλα είναι τόσο ευγενική και σου βγάζει και μια οικειότητα που μπορεί να χρειαστούν και εβδομάδες για να την αποκτήσεις με την γκόμενά σου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Paktosis
Μέλος
29
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού