Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 39 10
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επίσκεψη λοιπόν στο 69, από τα σπιτάκια της Κοζάνης, υπηρεσία μια ασυνήθιστη κοπέλα που όμοια της συναντάς κάθε 5 χρόνια στα μπουρδέλα.

Μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαύρο μαλλί, έκφυλο πρόσωπο με ιδιαίτερο χαμόγελο όμως, μου θύμισε την κοπέλα που έπαιζε στο όνομα του Ρόδου, (μόνο στο πρόσωπο όμως), Ισπανορωσίδα κατά δήλωση της, 23 ετών. Σώμα πολύ ιδιαίτερο, πολύ μεγάλες φυσικές βυζάρες Νο 6, αρκετά πεσμένες όμως λόγω μεγέθους, πολλά ψωμάκια στη μέση, ελαφρά κοιλίτσα, και πολύ αφράτη κολάρα, και λεπτά ποδαράκια από τους γοφούς και κάτω. Εμένα αυτός ο σωματότυπος μου έβγαλε κάτι το ιδιαίτερα καυλωτικό και θα μπορούσα να βάλω στην εμφάνιση ένα 8 ή ακόμη και 9 σύμφωνα με τα κέφια μου αλλά για να γίνω πιο αντικειμενικός και ίσως λίγο αυστηρός θα βάλω ένα 6, μην σας δημιουργήσω ανεκπλήρωτες προσδοκίες και πέφτει και μακριά η Κοζάνη.

Σχεδόν αμέσως μπήκε στο δωμάτιο, χαμόγελα και αγκαλίτσες για αρχή και αφού έβγαλε τις λεοπαρδαλέ μπότες της και τα εσώρουχά της ήρθε στην αγκαλιά μου για προκαταρκτικά χαδάκια στα όρθια. Μου το σήκωσε σχεδόν αμέσως το εργαλείο και μάλιστα το έπιασε με τη χούφτα της και άρχισε να το παίζει δυνατά.
Αμέσως ξάπλωμα στο κρεβάτι όπου αφού άρμεξα δεόντως τις υπερμεγέθεις βυζάρες της, έβαλα ανάμεσα τους την γυμνή πούτσα μου και μου έκανε ένα θεσπέσιο ισπανικό. Μετά ακολούθησε πίπα δυνατή και βαθιά με ελάχιστο δόντι, αλλά χαΐδεμα στις τρυπούλες δεν άφησε καθόλου.
Επόμενη στάση αυτή από πάνω, και αφού γέμισε με κρέμα το πουτσοκέφαλό μου, έκανε βαθιά διείσδυση και κουνήθηκε ρυθμικά, βγάζοντας πρόστυχες σιγανές κραυγούλες καύλας. Θέλω να σημειώσω ότι παρόλη την κρέμα η αίσθηση από το μουνάκι της ήταν πάρα πολύ καλή και ιδιαίτερα σφιχτή.
Αρκετά μετά την γύρισα στα 4 η θέα της αφράτης κολάρας ήταν ανεπανάλιπτη και την αφού την έπιασα δυνατά από τα χερούλια της που τα είχε σε αφθονία τη σφυροκόπησα πολύ δυνατά, έδειξε να της αρέσει και κάπου εκεί ήρθε και το πανηγυρικό τέλος μέσα σε κτηνώδεις κραυγές.

Μετά τη λήξη έμεινε καρφωμένη για αρκετή ώρα μέχρι να αρχίσει να μου πέφτει και δέχθηκε ευχάριστα ελαφρύ μασαζάκι στην πλάτη.

Ύστερα από λίγο, χαμόγελα και αποχώρηση, με εμένα να αρχίζω να ντύνομαι γεμάτος ικανοποίηση.

Στην έξοδο δεν παρέλειψα να συγχαρώ και την μαντάμ μιας που μου είχε εγγυηθεί από πριν την καλή απόδοση της κοπέλας.

Βαθμολογία είπαμε, αυστηρός στην εμφάνιση, όπως τα έζησα στα υπόλοιπα.

Την κοπέλα την συστήνω, αλλά εκτιμώ ότι κάποιοι από εσάς θα κολλήσετε στην εμφάνιση. Όσοι δεν κολλήσετε όμως θα περάσετε πολύ καλά.

Εγώ σύντομα θα το επαναλάβω το έργο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
GAMEOVER
Τιμημένος
223
Πόντοι:
4.017
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Νοεμβρίου, 2011
Αδερφέ μετά λόγου γνώσεως το είπες το 6 ή δεν ξέρεις από νούμερα;
20 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Από νούμερα ξέρω λίγα πράγματα,τώρα για να είμαι ειλικρινής δεν είδα το νούμερο στο σουτιέν της,(αν και θα έπρεπε) και το 6 το είπα σαν εκτίμηση σε σχέση με άλλες κοπέλες. Εκτιμώ πάντως ότι το cup της είναι F. Σε στυλ είναι σαν την κοπέλα της φωτογραφίας στο avatar σου, λίγο μικρότερα όμως. Αν είσαι από την περιοχή, και ξέρεις κάτι περισσότερο από νούμερα, και την έχεις δει, είναι καλό να πεις την γνώμη σου για να κατατοπίσουμε καλύτερα τον κόσμο.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2