Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 95 10
Sex Studio
204832
Γενική βαθμολογία
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Επίσκεψη στο στουντιάκι της γειτονιάς μου. Στόχος ήταν η Άντζυ για την οποία είχα ακούσει καλά σχόλια. Πέρασα αμέσως στο δωμάτιο αφού έδωσα το παράβολο των 50 στην τσατσά, η οποία , όπως έχω ξαναγράψει, εμφανισιακά είναι η χαρά του ΤΑΚΜΑΝ (καλή του ώρα). Το δωμάτιο πολύ καλό με ντουσιέρα και έναν τεράστιο καθρέπτη στον απέναντι του κρεβατιού, τοίχο. Αφού τελείωσα το ντουσάκι μου, ύστερα από λίγο έρχεται και το μωρό. Μπαίνει μέσα με μια προσχαρη διάθεση και ένα πολύ γλυκό χαμόγελο στο πρόσωπο. Βλέποντας αυτό το χαρούμενο κοριτσάκι θες δε θες , νιώθεις μια μελαγχολία για το δρόμο που έχει πάρει στη ζωή του... Πρόκειται για λεπτεπίλεπτο πλάσματακι με σφριγηλό σώμα με πολύ καλές αναλογίες. Τα μαλλιά της είναι μαύρα και αρκετά μακριά,το στήθος της κανονικό και το κορμί της είναι "διακοσμημένο" με πίρσινγκ στον αφαλό και τατουάζ στη μέση. Πιάσαμε φιλική κουβεντούλα και έτσι έσπασε αμέσως ο πάγος. Ξεκινήσαμε τα προκαταρκτικά για αρκετά λεπτά και χωρίς ίχνος βιασύνης. Περισσότερες πρωτοβουλίες πήρα εγώ . Τη φίλουσα και την έγλυφα όπου μπορούσα μεθυσμένος και από το υπέροχο άρωμα της. Κατόπιν ,στοματικό πολύ καλής τεχνικής ,με περιποίηση @@. Όπως ήταν φυσικό ο πύραυλος είχε αρχίσει να ανυψώνεται. Έτσι μόλις τελειώνει την πίπα , σηκώνεται και τον καβάλαει σε στάση reverse cow girl. Μείναμε αρκετή ώρα σε αυτή τη στάση και το απολαμβάναμε απαλά και τρυφερά. Κάποια στιγμή όμως επιθύμησα πιο δυνατές καταστάσεις. Έτσι, όπως ήμασταν το γυρίσαμε σε κανονικό πισωκολλητό. Εκεί τη σφυροκόπησα αρκετά έχοντας θέα τους καλλίπυγους γλουτούς της και τελείωσα μέσα σε έκσταση. Μείναμε για λίγα λεπτά κολλημένοι έτσι κουβεντιάζοντας και γελώντας. Κάποτε, σηκώθηκε, ντύθηκε ,με ασπάστηκε στα μάγουλα και βγήκε. Φυσικά προτού φύγει ανανέωσαμε το ραντεβου μας για όσο πιο σύντομα θα μου επιτρέψουν τα οικονομικά μου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Άντζυ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού