Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 138 10
Sex Studio
155875
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
επισκεψη στο εν λογω ιδρυμα με τον παρτενερ μου στις τσαρκες κ μετρ του ειδους κυριο πιτσιρικο να ναι καλα το παιδι μου χει γνωρισει τις καλυτερες κοπελες κ εχω τα στανταρακια μου ειχε παρτυ εκεινη τη μερα καμια δεκαρια κοπελες διαλεξα την πιο ομορφη κ μπηκα δωματιο
τσουπ σκαει το μελινακι με τρελη διαθεση αρχιζει να με γλυφει παντου με πολυ παθος κ τρελα το ιδιο εκανα κ εγω σ ολο το κορμι της
με ξαπλωνει κ αρχιζει μια πιπα για ρεσιταλ
στη συνεχεια με καβαλαει ημασταν για αρκετη ωρα ετσι την ριχνω κατω με βια κ αρχιζουμε ενε τρελο γαμησι με βια για λιγο γυρναει στα τεσσερα απιστευτη θεα τι κωλαρα θεε μου δε κρατηθηκα πολυ γιατι με ειχε φτιαξει πολυ το μωρο κ ετσι ξεζουμιστικε ο ερρικος μια πολυ καλη εμπειρια
τσουπ σκαει το μελινακι με τρελη διαθεση αρχιζει να με γλυφει παντου με πολυ παθος κ τρελα το ιδιο εκανα κ εγω σ ολο το κορμι της
με ξαπλωνει κ αρχιζει μια πιπα για ρεσιταλ
στη συνεχεια με καβαλαει ημασταν για αρκετη ωρα ετσι την ριχνω κατω με βια κ αρχιζουμε ενε τρελο γαμησι με βια για λιγο γυρναει στα τεσσερα απιστευτη θεα τι κωλαρα θεε μου δε κρατηθηκα πολυ γιατι με ειχε φτιαξει πολυ το μωρο κ ετσι ξεζουμιστικε ο ερρικος μια πολυ καλη εμπειρια
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού