Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 181 10
Ι. Κωλέττη 17
Hot
Sex Studio
174310
Γενική βαθμολογία
3.0
Εμφάνιση κοπέλας
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Σε μια βροχερη Θεσσαλονικη ειπα να κατηφορισω προς αναζητηση της καινουργιας κοπελας στην κωλετη μιας και την ειχα σταμπαρει πριν δυο μερες και μου αρεσε. Η αληθεια ειναι οτι ημουν μεταξυ σαρρας και τζιας αλλα δυστυχως για μενα επελεξα τη δευτερη. Πληρωνω 40 ευρω και μπαινω μεσα μετα απο λιγο ερχεται και η τυπισσα η οποια μου λεει να ξερω αγγλικα για να συννενοηθουμε. Χωρις πολλα πολλα μου βαζει τη καποτα και αρχιζει μια μετριας διαρκειας πιπα και εγω χαζευω το κορμι της το οποιο ειναι πολυ καλο και τις σιλικονατες βυζαρες της οι οποιες δεχτηκαν αρκετο πιπιλισμα. Στο σεξ αρχιζουμε με αυτην απο πανω και χωρις να τα πολυλογω σε καποα φαση και ενω εχουν περασει δεκα λεπτα πεφτει η πρωτη βομβα μου δειχνει το ρολοι και μου λεει οτι ο χρονος εχει περασει. Επεσα απο τα συννεφα γτ στο εν λογω μαγαζι που κοσμουν οι εφη και αφρουλα δεν εχουν κανει ποτε αναφορα στο χρονο και καθονται μεσα αδιαμαρτυρητα. Μετα παω να τις γλυψω τα βυζια και δεν με αφηνει και μου λεει one more minute κια λεω καλα αστο you can leave, εφαγα απιστευτο ξενερωμα τα θεωρω πεταμε λεφτα και δεν θα τη ξαναπροτιμησω στο μελλον στις εποχες που ζουμε τα 40 ευρω ειναι θησαυρος και οταν η αλλη δεν τα σεβεται τοτε τι να πω. Δεν βλεπω να εχει μελλον στο εν λογω καταστημα, αλλη μια φορα που φαγαμε παπα απο την εμφανιση και πεταξαμε τζαμπα λεφτα, καλα να παθω επρεπε να ειχα προτιμησει τη σαρα!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 10, 2011
Όνομα κοπέλας
Τζία
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Δεν ξέρω αν αυτή είναι η τακτική στην Ισπανία, πάντως αν θέλει να μείνει αρκετό διάστημα εδώ μάλλον θα πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά...
Anyway, κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι που σε κάνουν να εκτιμάς πάντως περισσότερο και τις σωστές επαγγελματίες έτσι.. (π.χ. Έφη, κτλ).
Κακό του κεφαλιού της για μένα...