Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 580454
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ενθουσιασμένος με την από εβδομάδας συνήπαρξή μου με την Σύλβια στο στούντιο της Κηφισσού και μην μπορώντας να την βγάλω από το μυαλό μου, αποφάσισα να την ξανασυναντήσω στο στούντιο της Πειραιώς, όπου έχει πρωινή βάρδια κάθε Τετάρτη. Ο εν λόγω χώρος είναι πεντακάθαρος και προσφέρει όλα όσα λέει στην καταχώρησή του. Τα δωμάτια βέβαια είναι μινιόν, αλλά το μέγεθος του δωματίου ποσώς με ενδιαφέρει προκειμένου να συνευρεθώ με ένα θαύμα της φύσης. Η υπηρεσία στην υποδοχή ευγενέστατη και ευδιάθετη. Πέρασα στο δωμάτιο πληρώνοντας 70€ για 69.
Η περιγραφή του τι έγινε εκεί μέσα θα έπειρνε την μορφή διηγήματος για την τιμή που μου έκανε αυτό το πανέμορφο και ευγενικό πλάσμα να μου δωθεί ολοκληρωτικά. Να πω μόνο ότι ήταν μια από τις τοπ εμπειρίες μου σε στούντιο και ένα από τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου. Και να περιοριστώ σε κάποια χρήσιμα για τους συναγωνιστές στοιχεία.
Εμφάνιση κοπέλας: Θα μπορούσε να ήταν μοντέλο. Τώρα που πέρασα περισσότερο χρόνο μαζί της και την περιεργάστικα πιο ελεύθερα λόγω οικιότητας, μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν έχει ψεγάδι, διαθέτει φυσική ομορφιά. Ειδικά αυτό το κωλαράκι είναι ποίημα. Επιπλέον είναι πεντακάθαρη.
Συμπεριφορά κοπέλας: Ευγενική, πρόθυμη, χαμογελαστή και πρόστυχη όταν πρέπει.
Προκαταρκτικά: πολλά και άκρως αισθησιακά, με φιλιά, χάδια και τριψίματα παντού.
Στοματικό: Βαθύ, υγρό, χωρίς χέρι. Περιποιήται κορμό και μπαλάκια. Το δε γατάκι της λαχταριστό και καθαρό και η ίδια απολαμβάνει την περιποίηση της ερωτογενούς της ζώνης.
Σεξ: εναλλαγή στάσεων, συμμετοχή, προθυμία, λήψη πρωτοβουλίας, πλαστικότητα, εμπειρία. Κάναμε 3 ακροβατικές στάσεις στην συγκεκριμένη επίσκεψη, με πολλά παιχνίδια στο καθρέπτη, όπου έδειχνε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Αληθοφανή έως αληθινά βογγητά και επιφωνήματα από μέρους της. Τσοντόβια εμπειρία με ένα πανέμορφο μωρό.
Διάρκεια συνεύρεσης: ήταν μεταξύ 20 λεπτών και μισής ώρας. Δεν μπορώ να υπολογίσω με ακρίβεια γιατί έχασα την μπάλα μαζί της. Με έκανε να νιώσω τόση φυσικότητα που όσο γαμιόμασταν δεν υπήρχε τίποτε άλλο στο μυαλό μου, παρά μόνο εκστατική απόλαυση.
Η Σύλβια είναι ευγενική, καθαρή και έχει ιδιαίτερη όρεξη για σεξ. Αν διαθέτεις κι εσύ τα ίδια χαρακτηριστικά θα σου προσφέρει το κάτι παραπάνω που κάνει την διαφορά. Πρέπει να της συμπεριφερθείς σαν ναζιάρα γατούλα στα προκαταρκτικά και σαν αδάμαστη τίγρη στο κρεβάτι. Είναι πλέον ένα από τα στάνταρ μου.
Σύλβια, μωρό μου, αν διαβάζεις, σε ευχαριστώ πολύ και θα τα ξαναπούμε σύντομα.

ΥΓ. Οι φωτογραφίες της είναι παραπλανητικές. Η Σύλβια είναι πολύ πιο όμορφη από κοντά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 09, 2011
Όνομα κοπέλας
Σύλβια
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού