Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 162645
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Αλλη μια φορα να βλεπω την Χριστινα να ξεπροβαλει και να ερχετε με τις βυζαρες τις επομου, δυχτιωτο καλτσον και ζαρτιερες, καστανοξανθο μαλι, δεν μπορεσα να αντισταθω και περασα μεσα, δεν αργησε και με προλαβε στον νυπτηρα να πλενω τα χερια μου μιας και ηξερα οτι θα εχουμε δαχτυλομουνιασμα.!! ηρθε και κολησε πανω μου, χουφτωνοντας την, την ρωτησα αν ειναι κρυα τα χερια μου και με μια κινηση τα εποιασε και τα εβαλε στα βυζια της λεγοντας μου βαλτα εδω να ζεσταθουν.! βυζαρες τελειες μεγαλες, δεν χορταινα να τις χουφτωνω, την εσπρωξα και την κολησα στο τοιχο σε σταση αστυνομικου ελενχου, επεξεραστηκα ολο το κορμι της και την τριφτηκα λιγο πανω της, οσπου αρχησε να με ενοχλει το παντελονι, βγαζοντας το αυτη την επεσε στο κρεβατι και με περημενε, εκει επιδοθηκα σε 2ο γυρο προκαταρτικων χωρις αυτη να προσφερει προκαταρτικα απο μερους της αλλα βγαζοντας φωνουλες και προστυχολογα με την βαρια σεξυ φωνη της, καθως εσκιζε την καποτα, της εβγαλα το βρακακι αποκαλυπτοντας την μουναρα της που μου φανηκε σημερα περα για περα ξεσκισμενη.! αρχισε μια παρα πολυ καλη πιπα, απο τις καλυτερες που μου εχουν κανει τελευταια, σιγα σιγα κατεβηκε και ποιο κατω και αρχησε να γλυφει και τα αρχιδια μιανιασμενα, λες και ηταν μπαλες απο παγωτο πανω σε χωνακι.! παραληλα ανοιξε τα ποδια της μου εδωσε πρασινο φως για το δαχτυλιασμα, ελαφρως υγρη χωρις ιχνος κρεμας, δεκτηκε απλετα δαχτυλα στην μουναρα της, εκει καπου την σταματησα γιατι αρχισε να με καυλωνει ασχημα και θα φευγανε ολα νωρις, την γυρησα στα 4αρα και αφου την σφαλιαρισα ελαφρα και της φιλησα τα κολωμαγουλα, εδειχνε να γουσταρει αλλα δεν την ηθελα ετσι, την γυρησα ιεραποστολικα οπου εβαζε τα δαχτυλα της στο στομα και εποιανε συνεχεια ζουλοντας τα βυζια της, σταματησα και αρχησα να της δινω φιλια στο σωματακι και κατεβηκα προς τα κατω οπου επαιξα ακομα λιγο με το μουνακι της βγαζοντας λογακια αυτη για αυτο, ξαπλωσα ανασκελα και ανεβηκε νωχελικα αργα αργα πανω μου με πλαγιο τροπο χωρις να σηκωθει απο το κρεβατι και τον φορμαρε ολο μεσα της χωρις να κουνιετε πανω κατω αλλα μπρος πισω ετριβε την μουναρα της πανω μου, την κοντραρα και ανελαβα απο κατω οι βυζαρες τις πεσανε στα μουτρα μου, δεν τις χωρταινα με τιποτα, η καυλα αρχισε να ερχετε και με βρηκε να χυνω ρουφοντας το ενα βυζι της, με στεγνωσες της λέω και γελασε...σηκωθηκε, ενω εγω παρεμηνα στο κρεβατι εβαλε το βρακακι της μου εριξε και ενα φιλι και με καληνυχτησε. βγαζοντας την καποτα αυτη δεν ειχε ιχνος λιπαντικου ή κολπικων υγρων πανω της, αρα δεν στεγνωσα μονο εγω αλλα και αυτη....
Αυτη την φορα θα ελεγα ηταν η μακραν καλυτερη συνευρεση μου με την Χριστινα, το μονο μειον το οποιο το προσπερνω, ειναι οτι δεν προσφερε προκαταρτικα αλλα δεχτικε αφθονα απο μερους μου, ενα ιχνος κουρασης το εδειξε αλλα και εκει ψιλα γραμματα, γιατι η αποδοση της ηταν εκπληκτικη, η κοπελα παραμενει εκφυλη, προστυχη και στανταρ για εμενα...
Επισης αρνητικο για το σπιτι, η μηχανη του κολωχαρτου να ειναι χαλασμενη, ανοιγμενη χυμα, οπως και την προηγουμενη φορα που ειχα παει σε αλλο δωματιο η κολοχαρτομηχανη δεν δουλευε...για αυτο το 6...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 02, 2011
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια