Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 118 10
Sex Studio 205086
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Είχα πολύ καιρό να βρεθώ με την Ρωξάνη.

Μια κοπέλα που παρότι έχουμε βρεθεί μόνο δυο φόρες και αυτές πριν αρκετό καιρό, έχουμε αναπτύξει πολύ καλή χημεία και περναω καλά μαζί της.
Επειδή αυτό το διάστημα στον «όμιλο Κασσάνδρας» εργάζονται δυο κοπέλες με το ίδιο όνομα, να διευκρινίσω ότι αναφέρομαι στην ξανθιά κοπέλα, με το καρέ χτένισμα., που εργαζόταν εδώ πριν από αρκετό διάστημα, 8 μήνες περίπου.

Τα μαλλιά της πλέον, ένα τόνο ξανθότερα από το παρελθόν, έχει χάσει τα λίγα περιττά κιλά που είχε και έτσι το σώμα της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άψογο, εάν και το στήθος της ήταν λίγο πιο μεγάλο. Το πρόσωπο της για τα δικά μου γούστα είναι πολύ καλό. Έχει το στυλ μιας απλής καθημερινής πρόσχαρης κοπέλας.

Χρειάστηκε να περιμένω λίγο διάστημα στο δωμάτιο του ωραιότερου κατά την άποψη μου studio του ομίλου. Μου ζήτησε συγνώμη επειδή άργησε, λέγοντας μου πως αναγκάστηκε να καθυστερήσει, μιας και έκανε ντους.
Και πράγματι ένα πολύ ωραίο άρωμα από αφροντους με διαπέρασε και το δέρμα της ήταν ακόμα νωπό.
Με θυμήθηκε και με ξάφνιασε ευχαρίστα μιας και μου είπε με κάθε λεπτομέρεια, όλο το «ιστορικό» της γνωριμίας μας, από την πρώτη φορά που την είδα σε τσάρκα, μέχρι όχι μόνο τα ιδρύματα, αλλά και τα δωμάτια στα οποια έλαβαν χώρα οι δυο μέχρι εκείνη την στιγμή συνεδρίες μας.
Κάτι που ενίσχυσε ακόμα πιο πολύ την πεποίθηση μου, ότι τα κορίτσια έχουν «μνήμη ελέφαντα».

Στα του δωματίου:
Αφού τελείωσαν τα λόγια ξεκίνησε με πολύ καλά προκαταρκτικά, τα οποια επικεντρώθηκαν σε φιλιά και γλειψίματα στον λαιμό, τα αυτιά και το στήθος μου. Καλή τεχνική, και σε βάθος χρόνου, ήρθε η ώρα που ανέλαβα δράση.
Αντίστοιχη περιποίηση και από πλευράς μου, με προσήλωση στο πεντακάθαρο «γατάκι της» για αρκετή ώρα. Απήλαυσα την όλη διαδικασία μιας και τα βογγητά της, η πίεση του ενός χεριού της στο κεφάλι μου, ενώ με το άλλο ζούλαγε τα στήθη της, με παθιάρικες εκφράσεις στο πρόσωπο της, είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Χαμογελώντας με σταμάτησε μετά από ομολογουμένως αρκετή ώρα, λέγοντας μου : «Ήρθε η δική μου σειρά τώρα». Το στοματικό της σε πολύ καλά επίπεδα, βαθύ, περάσματα της γλώσσας κατά μήκος του κορμού, παιχνίδια με το κεφαλάκι. Το μόνο μελανό σημείο, ότι δεν ασχολήθηκε με τα @@κια, κάτι που στο παρελθόν ειχε κάνει.

Το sex μαζί της σε απόλυτο κλίμα gfe, ξεκίνησε με cow girl με την Ρωξάνη να δίνει τον ρυθμό, πότε έντονο και πότε πιο χαλαρό. Ταυτόχρονες, αγκαλιές χαδάκια και γλειψίματα και από τις δυο πλευρές. Συνέχεια και τέλος με ιεραποστολικό, όπου στο όλο σκηνικό προστέθηκαν και κάποια πικάντικα λόγια από πλευράς της.

Λίγη κουβέντα μετά το τέλος, φιλάκι και αποχώρηση. Βγαίνοντας ο φιλαράκος μου ο SPEED, μου είπε χαμογελώντας, ότι πέρασα 40 λεπτά μέσα στο δωμάτιο, χωρίς καμία ενόχληση από την ευγενική υπηρεσία.

Όπως έγραψα και στην αρχή, είναι μια γλυκιά καθημερινή, πολύ όμορφη κοπέλα για τα δικά μου δεδομένα τουλάχιστον, και έχουμε άψογη χημεία Είναι υπομονετική, έχει καλή τεχνική και περναω καλά μαζί της. Χωρίς να είναι από τα «δυνατά ονόματα» του χώρου οι συμπεριφορά και οι υπηρεσίες της με έχουν κερδίσει και είναι ήδη ψηλά στην λίστα με τις «αδυναμίες μου». Πραγματικά χάρηκα που επέστρεψε και ξανασυναντηθήκαμε μετά από 8 μήνες.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Ρωξάνη , που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Ρωξάνη
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Νοεμβρίου, 2011
Θέλω να ρωτήσω κάτι.Στο σάιτ υπάρχουν φώτο από 2 κοπέλες με αυτό το όνομα.Είναι κάποια από αυτές;
08 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Oχι, η ρωξαννη στη οποια ανφερομαι δεν εχει φωτογραφηθε, ακομα τουλαχιστον.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2