Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834301
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Κυριακάτικη έξοδος απ' το στρατόπεδο στις 30/10 κι επειδή 40 μέρες αγαμίας είναι ΠΑΡΑ πολλές ειδικά αν είσαι κλεισμένος σε ένα χώρο με ψωλές και βλέπεις θηλυκό μόνο 2 φορές την εβδομάδα, αποφάσισα να επισκεφτώ το πολυαγαπημένο μου studio και συγκεκριμένα την Κέλλυ στη βάρδιά της μια και η παράλειψη που δεν είχα πάρει τη συγκεκριμένη κοπέλα τόσον καιρό ήταν τεράστια, το ένιωθα πλέον κάτι σαν χρέοςΧαμόγελο Επίσκεψη στις 00:50 το βράδυ μετά από καφέ στα Εξάρχεια και ενώ ήδη ένιωθα τα μάτια μου να κλείνουν και μόνο στη σκέψη ότι θα έπρεπε να ξυπνήσω στις 5:45 το πρωί, σίγουρος όμως ότι το Κελλάκι θα καταφέρει να με ξυπνήσει και κάτι παραπάνω. Parking πανεύκολα πάνω στη Φυλής λόγω μέρας και ώρας και μπαίνω στο ανανεωμένο είναι αλήθεια studio το οποίο δεν είχα δει πώς είχε γίνει μετά τα εγκαίνια του μπαρ και φυσικά με εξέπληξε ευχάριστα. Ήδη ένας πελάτης στην αναμονή και παρούσες δύο τσατσάδες, η μία η γνωστή κυρία Μαρία η οποία συνήθως είναι λιγομίλητη μεν, πολύ τυπική στις υποχρεώσεις της δε. Απασχολημένες την ώρα που πήγα και η Κέλλυ και το Μαρινάκι που ήταν στη βάρδια, αφού πήρα όμως τη διαβεβαίωση ότι δε θα αργήσει η Κέλλυ περίμενα στο σαλόνι αφού αρνήθηκα πρώτα ποτό για εκείνη τη στιγμή. Όσο περίμενα ήρθαν 2-3 επιπλέον πελάτες αριθμός πολύ μεγάλος για τη μέρα και την ώρα δείγμα του πόσο πέραση έχει ο ναός του 104. Μετά από κανα 20λεπτο το πολύ κατέβηκαν ταυτόχρονα Κέλλυ και Μαρίνα οι οποίες ήρθαν και στοργγυλοκάθησαν δίπλα μου πολύ χαλαρές και χώρις ίχνος βιασύνης, η μία για να γνωριστούμε και η άλλη για να πούμε τα νέα μας μια και είχαμε να ιδωθούμε κάτι μήνες. Στην αρχή ομολογώ ότι η Κέλλυ δε με ενθουσίασε εμφανισιακά ή για την ακρίβεια δε με εξέπληξε όσο περίμενα, πλην όμως μιλάμε για πληθωρικότατη γυναικάρα στην εμφάνιση, μελαχροινή με έκφυλο πρόσωπο, στήθος λίγο μικρό και πεσμένο 2,5αράκι, πολύ ωραίο κώλο και λίγα παραπανίσια κιλά τα οποία βέβαια εμένα δε με χάλασαν καθόλου γιατί σιχαίνομαι τις ανορεξικές. Μετά από λίγο λοιπόν δίνω το απαραίτητο αντίτιμο και ανεβαίνω στο φρεσκαρισμένο και όπως πάντα πεντακάθαρο δωμάτιο 3. Ετοιμάζομαι και σε λίγη ώρα μπουκάρει η Κέλλυ η οποία εφ' όσον είχαν προηγηθεί τα τυπικά χιμάει αμέσως αφού με ρώτησε τί ζώδιο είμαι και χάρηκε που ήμασταν το ίδιο. Αρχίζει λοιπόν κάτι ξεγυρισμένα γλωσσόφιλα πράγμα το οποίο με χαροποίησε πολύ γιατί διάβαζα πολλούς εδώ μέσα που έλεγαν ότι τα αποφεύγει ενώ παράλληλα με τρέλανε στα κοπλιμέντα ότι ταιριάζουν οι μυρωδιές μας, ότι γουστάρει τα χείλια μου και άλλα σχετικά όπου φυσικά ανταπέδωσα. Με το που της λέω ότι γουστάρω γυναίκες με πιασίματα ξαπλώνει προκλητικά στα 4 δίπλα μου τουρλώνοντας την κωλάρα της και κουνώντας τη ρωτώντας με πώς μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό, τρελαίνομαι, της πετάω με μανία το κυλοτάκι, χουφτώνω με όλη μου τη δύναμη τον κώλο της και την αρχίζω στο γλειφοκώλι, πεντακάθαρη ήταν. Στη συνέχεια την ξαπλώνω στο κρεβάτι και αρχίζω να τη γλείφω από πάνω μέχρι κάτω μέχρι που κάποια στιγμή πετάγεται ενώ είχα σηκωθεί όρθιος και μου αρπάζει τον πούτσο που είχε γίνει πύραυλος λέγοντας μου "δεν μπορώ να περιμένω άλλο για να ρουφήξω αυτό το πράγμα", παρανοώ... Αφού πρώτα παίρνει μια άκρως καβλωτική στάση στα 4 με τουρλωμένο τον κώλο της και προτρέποντάς με να τον χουφτώνω αρχίζει λοιπόν μία ξεσκούφωτη λαχταριστή πίπα γλείφοντας με μανία η οποία συνεχίστηκε με εμένα ανάσκελα όπου εκεί έκανε κι άλλα κόλπα, έγλειφε και τ' αρχίδια κ.τ.λπ. Αναγκάστηκα ορισμένες φορές να τη σταματήσω για να μην εκραγώ. Στη συνέχεια όπως ήμουν ανάσκελα της ζήτησα να μου κάνει ένα ισπανικό το οποίο και έκανε αμέσως χτυπώντας κιόλας τον πούτσο στα βυζιά της και άλλα υπέροχα. Μη αντέχοντας πια της ζητάω 69 και μου λέει "όχι πρώτα θα με γλείψεις εσύ ανάσκελα" όπως και έγινε όπου άρχισα να γλείφω με πάθος όχι το μουνάκι της αλλά τη μουνάρα της όπως με διόρθωσε η ίδιαΧαμόγελο Σημειωτέον έχει μεγάλα, ωραία μουνόχειλα και κάποια στιγμή που επιχείρησα διστακτικά να της βάλω και δάχτυλο όχι απλώς δε με απέτρεψε αλλά αντιθέτως με προέτρεψε να το κάνω σπρώχνοντας το δάχτυλό μου προς τα μέσα. Συνέχεια με 69 επιτέλους για να βλέπω την κωλάρα της όπου την έγλειφα εναλλάξ πότε στο μουνί και πότε στον κώλο. Ακολούθησε κατόπιν ποδομαλακία την οποία εξετέλεσε ικανοποιητικά. Ωραία όλα αυτά τα προκαταρκτικά που είναι πάντα το αλατοπίπερο στο γαμήσι αλλά θέλοντας πλέον διακαώς να μπω μέσα της της ζήτησα να έρθει πρώτα αυτή από πάνω όπου άρχισε να χτυπιέται πάνω στον πούτσο μου με μανία και... θόρυβο πράγμα που μου άρεσε πολύ ενώ παράλληλα ρίχναμε ανά διαστήματα παθιάρικα ρουφηχτά γλωσσόφιλα. Στη συνέχεια και αφού ρούφηξε λίγο ακόμα το εργαλείο το οποίο δε χόρταινε και αφού έγλειψα κι εγώ για λίγο το μουνί της συνεχίσαμε με το Κελλάκι στα 4 έχοντας θέα της κωλάρας της, δυνατό σφυροκόπημα στο οποίο ανταποκρίθηκε άριστα και σφαλιαρίτσες στα κωλομάγουλα. Φυσικά ανά διαστήματα έγλειφα και το θελκτικότατο γκρόβερ της. Συνέχεια με ιεραποστολικό και μετά ξανά αυτή από πάνω να χτυπιέται αυτήν τη φορά γυρισμένη πλάτη για να βλέπω τον κώλο της τον οποίο κάποια στιγμή δεν μπορούσα να περιμένω άλλο για να "τιμήσω". Της ζητάω λοιπόν να την πάρω στα 4 απ' αυτόν, γυρνάει, της τον γλείφω λίγο, βάζει τις απαραίτητες κρέμες και αρχίζω να σπρώχνω σιγά - σιγά μη μπορώντας να κάνω πιο γρήγορα γιατί έσκουζε, ομολογώ ότι περίμενα να έχει περισσότερες αντοχές σ' αυτό καθώς ο κώλος της δεν ήταν και στενός κι έχοντας και μια εμπειρία από άλλες κοπέλες του studio αλλά φυσικά σ' αυτό τον πρώτο λόγο έχει η κοπέλα. Συνέχισα σιγά γιατί μόλις πήγαινα να κάνω πιο γρήγορα υπέφερε μέχρι που κάποια στιγμή πετάχτηκε από μόνη της απομακρύνοντας το γκρόβερ της απ' τον πούτσο μου λέγοντας ότι δεν αντέχει άλλο κι ότι αν συνέχιζε θα την έσκιζαΧαμόγελο Εν τέλει της ζήτησα να τελειώσω πάνω στον τουρλωμένο κώλο της πράγμα το οποίο δεν είχε λόγο να αρνηθεί όπως και έγινε με την Κέλλυ να αναφωνεί "Τί γαμήσι ήταν αυτό" (κάτι τέτοια λέει όλη την ώρα και σε καβλώνει). Αμέσως μετά έκανε ντουζάκι, ντυθήκαμε, φιληθήκαμε και έφυγε. Μετά από λίγο κατέβηκα κι εγώ όπου δε βρήκα καμιά απ' τις δύο κοπέλες στο μπαρ (είχαν πάει και οι δύο με τους επόμενους πελάτες) οπότε ζήτησα μια βότκα και την πήρα μαζί μου για παρέα στα... γκάζια στην ΑλεξάνδραςΧαμόγελο Συμπερασματικά η Κέλλυ προφανώς και αξίζει τα λεφτά της καθώς πέρα από πολύ καλή στο κρεβάτι είναι και πολύ οικεία, άνετη και δε σου δίνει ούτε μια στιγμή την εντύπωση ότι κάνει αγγαρεία, κοινώς άψογη επαγγελματίας... Κέλλυ συνέχισε έτσι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Womanaholic
Ανώτερος
86
Πόντοι:
5.015
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s