Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 193 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Δευτερη επισκεψη στη γλυκυτατη Σαρα, εντος ολιγων ημερων.

Αυτη τη φορα δεν περιμενα πολυ. Οταν μπηκε το μωρο της ζητησα να ξαπλωσει λιγο, πρωτα ανασκελα και μετα μπρουμυτα, για να χαιδεψω το κορμακι της. Ακομη εχω την αφη απο το κωλαρακι της στην παλαμη μου. Ο μικρος fasy ειχε ηδη γινει FASY και πηγαμε παρακατω στο πολυ καλο τσιμπουκωμα.

Απο την προηγουμενη συνευρεση ειχα απωθημενο να τελειωσω στο στομα της, αλλα τωρα ενιωθα πως θα αργουσα αρκετα. Ετσι, μολις καταλαβα πως οι κινησεις της γιναν λιγο νευρικες, την γυρισα μπρουμυτα και τελειωσα ωραιοτατα, με τα ματια μου καρφωμενα στη θεα του κωλου της αναμεσα στα μπουτια μου (εκεινη η πουτσαλουδα συνεχιζει να με απωθει, παρολαυτα). Το νουνακι της το ενιωθα πιο ανετο αυτη τη φορα, χωρις να τον εχω χωσει βαθεια, βεβαια, λογω της στασης.

Για το τελος, δεν βιαστηκα να ντυθω. Περιμενα να παει στο νιπτηρα για να ξεπλυθει κατω, οπως και την προηγουμενη φορα, και οσο το εκανε αυτο εγω την χαζευα απροκαλυπτα. Και το οφθαλμολουτρο μεσα στην τιμη δεν ειναι? Με κοιταξε μεσα απο τον καθρεπτη και γελασε.

(το 5 για το χωρο το εχω εξηγησει στην προηγουμενη αναρτηση: no mirror, mirror on the wall)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού