Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281282
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πήγα έχοντας λοκάρει το στόχο μου.Οι φωτογραφίες στη σελίδα του στούντιο κι οι αναφορές για τη σιλικονούχο αναβάθμιση του στήθους της νεαρής Ρουμάνας,με είχαν καταστύσηΜεγάλο χαμόγελο ανυπόμονο να την δω.Ετσι,πήρα μετά τη δουλειά τον ανήφορο για το σεξοβουνό.Στο περιποιημένο στούντιο,η καλοκάγαθη αλλοδαπή τσατσά,μου παρουσίασε τη Ρομίνα και τη Λάιμα.Μια χαρούλα κι η Λάιμα,άλλης προσέγγισης,άλλης σχολής.Δελεαστική η παρουσία της,για μονό η duo,αλλά είπαμε,είχα λοκάρει το στόχο μου.
Τη Ρομίνα είχα επισκεφθεί και στο παρελθόν,με πολλά να θυμάμαι για την εμφάνισή της και λίγα για το σεξ μαζί της,καθότι ήμουν πιο γρήγορος κι από τη σκιά μουΧαμόγελο.Παραμένει ένα πολύ όμορφο κορίτσι,κοντά στο 1,70,around τών 55 κιλών,κωλαράκι,κορμάκι,με σκούρα επιδερμίδα,κατάμαυρα μακριά μαλλιά,ματάρες ανοιχτού γαλάζιου χρώματος και χαμογελάρα.Το βλέπεις και το λιμπίζεσαι.Είχε ένα πολύ όμορφο ζευγάρι βυζιών,απαλών,διακοσμημένων με ωραίες,μεγάλες μαύρες θηλές.Εεε, τα μεγάλωσε λιγουλάκι,τα σήκωσε κιόλας.Διάβασα ότι αρκετούς τους άρεσε περισσότερο πριν,εμένα πάλι μ'αρέσει πιο πολύ τώρα.Το μόνο που στα τα της εμφάνισής της έχω να παρατηρήσω ο γεροπαράξενος,είναι ότι η μικρή, μιας κι έχει hairy γονιδιακές καταβολές,ίσως θα έπρεπε να επιλέγει το laser ως μέθοδος αποτρίχωσης.Έτσι,για να είναι εντελώς πιπίλαΧαμόγελο
Αν και δε ρώτησα κι ούτε μου είπαν,θαρρώ ότι εξακολουθεί να κάνει μόνο απλό πρόγραμμά στα 50 ευρώ.Αυτό πήρα,δεν έχω δώσει ποτέ άλλωστε περισσότερα.Στο δωμάτιο έφτασε χαμογελαστή και καλοδιάθετη.Προκαταρκτικά ανεβαστικά που πολύ με αρέσανε για,πίπα στριφογυριστή, τσαμπουκαλεμένη,βαθιά,άγρια.Σεξ από πάνω έτσι,από πάνω αλλιώς,από κάτω κι από δώθε,με χουφτώματα και ρουφήγματα(όχι στόμα,να εξηγιέμαι), με ματιές στους καθρέφτες,φωνούλες,ένταση και full συμμετοχή.Γύρισμα στα τέσσερα και τέλος της σκηνής.Άξιος ο πρωταγωνιστής,αξιοτέρα η συμπρωταγωνίστριαΚουλ
Είναι ότι πρέπει για τσόντα η Ρουμανίτσα-Ρομινίτσα.Τη γαμάς και τραβάς και αναμνηστική μαλακία μετά.
Λεφτά να'χω να ξαναπάω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 03, 2011
Όνομα κοπέλας
Ρομίνα
P
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

19 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 19
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

¨Άν μετανιώνω για κάτι που έγραψα είναι για το θέμα των 30 ευρώ,και ζητώ συγγνώμη¨ ,μωρακι μου λες ψεματα και ζιτας σιγνωμη μετα ???λιπον ,δεν εχω κανει σχολιο μεχρη τωρα σε καμια δικι μου κριτικι αλα για αυτα που λες,που εγω προσεχω παρα πολυ και καθαριοτιτα σιμενει πολυ για εμενα ,δεν γεινετε να ειναι ετσι οπος τα λες ουτε 1 σε εκατομιριο,εδω μεσα ηπαρχουν πολοι κλονοι και ψευτρι σαν και εσενα που κανουν κακο και λιπαμε να πω αυτο αλα σκεψου 3 φορες καλα πριν να πεις τι βλακια σου μιν το λες για να φενεσαι και εσυ εδω μεσα και να ασχολιεται καπιος μαζι σου !!!!προτα απο ολα εγω τι τρητη δεν πιγα για δουλια ,ιτανε η Καρμεν ,αν ειναι μελαχρινι και αυτι δεν σιμενει οτι ειναι Ρομινα ....τι πινις και δεν μ`ας δεινις ???χαχαχαχα
19 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 19
1 2