Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281281
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πήγα έχοντας λοκάρει το στόχο μου.Οι φωτογραφίες στη σελίδα του στούντιο κι οι αναφορές για τη σιλικονούχο αναβάθμιση του στήθους της νεαρής Ρουμάνας,με είχαν καταστύσηΜεγάλο χαμόγελο ανυπόμονο να την δω.Ετσι,πήρα μετά τη δουλειά τον ανήφορο για το σεξοβουνό.Στο περιποιημένο στούντιο,η καλοκάγαθη αλλοδαπή τσατσά,μου παρουσίασε τη Ρομίνα και τη Λάιμα.Μια χαρούλα κι η Λάιμα,άλλης προσέγγισης,άλλης σχολής.Δελεαστική η παρουσία της,για μονό η duo,αλλά είπαμε,είχα λοκάρει το στόχο μου.
Τη Ρομίνα είχα επισκεφθεί και στο παρελθόν,με πολλά να θυμάμαι για την εμφάνισή της και λίγα για το σεξ μαζί της,καθότι ήμουν πιο γρήγορος κι από τη σκιά μουΧαμόγελο.Παραμένει ένα πολύ όμορφο κορίτσι,κοντά στο 1,70,around τών 55 κιλών,κωλαράκι,κορμάκι,με σκούρα επιδερμίδα,κατάμαυρα μακριά μαλλιά,ματάρες ανοιχτού γαλάζιου χρώματος και χαμογελάρα.Το βλέπεις και το λιμπίζεσαι.Είχε ένα πολύ όμορφο ζευγάρι βυζιών,απαλών,διακοσμημένων με ωραίες,μεγάλες μαύρες θηλές.Εεε, τα μεγάλωσε λιγουλάκι,τα σήκωσε κιόλας.Διάβασα ότι αρκετούς τους άρεσε περισσότερο πριν,εμένα πάλι μ'αρέσει πιο πολύ τώρα.Το μόνο που στα τα της εμφάνισής της έχω να παρατηρήσω ο γεροπαράξενος,είναι ότι η μικρή, μιας κι έχει hairy γονιδιακές καταβολές,ίσως θα έπρεπε να επιλέγει το laser ως μέθοδος αποτρίχωσης.Έτσι,για να είναι εντελώς πιπίλαΧαμόγελο
Αν και δε ρώτησα κι ούτε μου είπαν,θαρρώ ότι εξακολουθεί να κάνει μόνο απλό πρόγραμμά στα 50 ευρώ.Αυτό πήρα,δεν έχω δώσει ποτέ άλλωστε περισσότερα.Στο δωμάτιο έφτασε χαμογελαστή και καλοδιάθετη.Προκαταρκτικά ανεβαστικά που πολύ με αρέσανε για,πίπα στριφογυριστή, τσαμπουκαλεμένη,βαθιά,άγρια.Σεξ από πάνω έτσι,από πάνω αλλιώς,από κάτω κι από δώθε,με χουφτώματα και ρουφήγματα(όχι στόμα,να εξηγιέμαι), με ματιές στους καθρέφτες,φωνούλες,ένταση και full συμμετοχή.Γύρισμα στα τέσσερα και τέλος της σκηνής.Άξιος ο πρωταγωνιστής,αξιοτέρα η συμπρωταγωνίστριαΚουλ
Είναι ότι πρέπει για τσόντα η Ρουμανίτσα-Ρομινίτσα.Τη γαμάς και τραβάς και αναμνηστική μαλακία μετά.
Λεφτά να'χω να ξαναπάω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 03, 2011
Όνομα κοπέλας
Ρομίνα
P
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

19 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Νοεμβρίου, 2011
Mία φορά που την έχω πάρει,πάντως,την ώρα του πισωκολλητού μου ήρθαν "ευωδίες" από την πίσω πόρτα κ' μου ήρθε να ξεράσω.Πάντως,το μόνο καλό,είναι οτί με λίγα παζάρια στην τσατσά η τιμή φτάνει και τα 30 έουρος...
(Updated: 04 Νοεμβρίου, 2011) 04 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κωλίλα ή σκατίλα τύπε;
Ρωτάω επειδή ενώ η σκατίλα μπορεί να θεωρηθεί ατύχημα και συγχωρείται, η κωλίλα είναι απαράδεκτη αμέλεια!
Π
Πύρκαυλος
04 Νοεμβρίου, 2011
καλησπερα σε ολους !!!Μωρακι μου, εσυ για να λες τετια ψεματα δεν πρεπι να με εχεις δει ποτε σου,σε εμενα προτα ειναι καθαριοτιτα ,θα ηθελα πολυ να σε δω απο κοντα !!!! !!!!!και με 30 ευρο σε εμας δεν μπενει καμια κοπελα τι να πω ...ψεματα και παλη ψεματα !!!!!!!!!!!καλο βραδυ !!!
05 Νοεμβρίου, 2011

Kαλά,καλά Ρομίνα.Πάντως,δεν είναι κακό να ακούς κάποιες συμβουλές από το site και να προσπαθήσεις να βελτιωθείς...
05 Νοεμβρίου, 2011
καλα μιλατε σοβαρα τωρα ρε παιχτες? το ρομινακι ειναι απο τα πιο καθαρα και πιο κεφατα κοριτσια που κυκλοφορουν στην πιατσα... και υστερα απο τοσο καιρο υποθετω οτι εχει και την απαραιτητη επαγγελματικη εμπειρια ωστε να μην υποπεφτει σε τετοια λαθη.... μην λετε κουβεντες στον αερα για να αφησετε υποννοουμενα! αν ειχε ο τυπος νανακας οντως τοσο ασχημη εμπειρια ή διαπιστωνε πως στα αληθεια κατεβαινει η τιμη στα 30 θαπρεπε να το ειχε αναφερει τοτε! νταξ, ειπαμε κακο πραγμα η αγαπουλιαση και οι υπερβολικα θετικες κριτικες αλλα και το αλλο ακρο ειναι εξισου επικινδυνο... απλα η γνωμη μου
M
memos@n
05 Νοεμβρίου, 2011

Ώπα-ώπα φίλε μου,σε παρακαλώ να μην το παρατραβάς.Ούτε βαλτός είμαι,ούτε θέλω η κοπέλα να χάσει το ψωμί της.Κατέθεσα τη δική μου,προσωπική εμπειρία,λίαν πρόσφατη,δε σημαίνει όμως οτί κάποιος άλλος δε θα περάσει τέλεια με την κοπελίτσα.Η γνώμη μου ήταν αυτή.Άν μετανιώνω για κάτι που έγραψα είναι για το θέμα των 30 ευρώ,και ζητώ συγγνώμη,αλλά και οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους...
05 Νοεμβρίου, 2011

Εγω εχω να πω απο προσωπικη εμπειρια που ειχα με την Ρομινα οτι ειναι αψογη, πολυ ενεργητικη μεσα στο δωματιο τα δινει ολα, ειναι καθαροτατη με απιστευτο αρωμα που ανασταινει και νεκρους. Μοναδικη εμπειρια θα χαρακτηριζα το σεξ μαζι της, συγκαταλεγεται στις καλυτερες και με διαφορα. Για μενα ισως το ομορφοτερο σωμα που εχω δει. Δεν την εχω επισκεφτει ακομα μετα την νεα της "βελτιωση" ομως πιστευω οτι δεν θα εχει μεγαλη διαφορα. Σιγουρα ειναι ψεμα η αναφορα στο 30αρι οπως και για την καθαριοτητα της κοπελλας. Ρε παιδια, 5-10 καλες κοπελλες εχουνε μεινει στα στουντιο. Δεν χρειαζεται να τους κανουμε την ζωη δυσκολη χωρις λογο. Ρομινακι συνεχισε με τρελλα. We love you!
(Updated: 05 Νοεμβρίου, 2011) 05 Νοεμβρίου, 2011

Όσο και να χτυπιέσαι,ψέματα δεν είπα.Αναρωτιέμαι αν είμαι εγώ ο βαλτός ή οι "υπερασπιστές" που ξεπετάχτηκαν και εδώ,αλλά και στο site gre****ies όπου με κάποιο μαγικό τρόπο μου μπλοκαρίστηκαν τα σχόλια για τη Ρομίνα.Ειλικρινά,ένα σχολιάκι έκανα για να προσέξουν οι επόμενοι συναγωνιστές,άν ήθελα να θάψω κακόβουλα θα έγραφα κριτική για το θέμα,το οποίο θέλω όμως να πιστεύω οτί ήταν μεμονωμένο περιστατικό.Αλλά αυτή η "καούρα" πολλών με έχει θυμώσει.Και όχι,δε θα ξαναγράψω για το θέμα,αλλά έτσι για το γαμώτο,θα πάω να τη ξαναγ... μία τελευταία φορά,έτσι γιατί μου τη σπάσατε...
05 Νοεμβρίου, 2011

μην το παίρνεις κατάκαρδα..πού να δεις τί θα γινόταν αν έγραφες κατι κακό για το στούντιο των ..πιθανότατα θα έπεφτε η κυβέρνηση!!
(Updated: 05 Νοεμβρίου, 2011) 05 Νοεμβρίου, 2011

"στο site gre****dies όπου με κάποιο μαγικό τρόπο μου μπλοκαρίστηκαν τα σχόλια για τη Ρομίνα"

Ελευθερία του λόγου φίλε!

Πάντως ρε τύποι τι το περίεργο είπε ο άνθρωπος δηλαδή;
Ότι του ήρθε ευωδιά από τον κώλο....
ΟΥΑΟΥ! Οι καθαρές γκόμενες δεν κλάνουνε! Ειδικά αυτές που τον τρώνε από πίσω και όλη την ώρα στέκονται στα τέσσερα και τους ανοίγουνε τα κωλομέρια 50 μαντραχαλάδες τη μέρα.
Εκτός κι αν ρίχνει λεβάντα στη σούφρα της...
Συνέλθετε ρε γιατί γίνεστε γραφικοί!

Επίσης, αυτό με τα 30 ευρώ από που κι ως που είναι δυσφήμιση για το στούντιο; Ακόμα και να μην ισχύει, θα τραβήξει πελάτες όπως τα σκατά τραβούν τις μύγες!
Π
Πύρκαυλος
19 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2